Voordelen van privézwemles

Wanneer jouw kind moeite heeft om in een groep te werken, extra aandacht nodig heeft of een geestelijke of een lichamelijke beperking heeft, dan zijn privézwemlessen zeer geschikt om toch zwemvaardigheden te leren

Bij privézwemlessen geven we intensieve individuele aandacht, er is geen afleiding van reguliere zwemlesgroepen of bezoekers. Onze ervaring is dat kinderen sneller de lesstof opnemen, waardoor ze zwemtechnieken sneller onder knie krijgen.

Zwemmen 8

Voor wie?

  • Reguliere schoolkinderen
  • Speciaal onderwijs kinderen. Kijk eventueel ook eens bij het submenu hydrotherapie / privé zwemles
  • Medisch kinderdagverblijf.
  • Stichting Arduin.
Zwemmen 16

Leeftijd

  • De minimum leeftijd voor deelname aan de zwemlessen is 5 jaar. Inschrijven kan vanaf elke leeftijd. De aanmelding zal na betaling van het inschrijfgeld worden verwerkt. Deze eenmalige bijdrage kost € 27,50.
  • Bij kinderen met een beperking is de leeftijd afhankelijk van de motorische en cognitieve ontwikkeling. Dit wordt bepaald aan de hand van een consult. Hieronder verstaan wij 2 contactmomenten; een  intakegesprek en een proef-/testles.
Zwemmen 13

Testles

Voorafgaande aan een definitieve plaatsing van het kind in een gevorderde zwemlesgroep of andere samenstelling, vindt een proefles plaats op een nader door Privé Zwemschool Westduin te bepalen datum en tijdstip, waarvan na afloop de resultaten met de inschrijvende ouder/verzorger worden besproken. Dit is alleen van toepassing wanneer je kind al zwemlessen elders heeft gevolgd of een beperking heeft. Hieraan zijn kosten verbonden. Deze kosten bedragen €22,50. Wanneer er wordt besloten om zwemlessen te volgen bij Prive zwemschool Westduin krijg je je geld terug. Dit bedrag wordt verrekend met de eerst volgende incasso. Hier zal aan de hand van het aantal geschatte lessen een zwempakket aangeboden worden.  Inschrijven voor een test les kan ook via deze link. Je betaald dan eerst €27,50 inschrijfgeld. Daarna word het resterende bedrag van €22,50 nog aangeboden via een iDeal transactie.

Tarieven

Losse privé zwemles
kinderen

Er wordt een inschatting gemaakt aan de hand van het zwemniveau

 €55,- per les gedurende 45 minuten

Los examen privé

Los examen in groepsverband

 

€210,-

€53,-

10 rittenkaart

5 rittenkaart

 10 x 45 minuten

 5 x 45 minuten

€475,- (€75,- korting)

€250,- (€25,- korting)

Kinderen met een beperking komen mogelijk in aanmerking voor een subsidie. Lees hier meer over PGB.

Aanmelden

Zorg dat je kind veilig en zelfredzaam met plezier in het water kan spelen. Meld je kind hier aan voor individuele zwemlessen op maat.

Wat mensen zeggen