Persoonlijke aandacht door kleine groepjes

Wij werken in groepjes van vier tot zeven  kinderen of met privélessen. Op deze manier krijgen alle kinderen oprechte aandacht en intensieve begeleiding tijdens de zwemlessen. Op een speelse wijze leren kinderen zwemmen via de normen van het Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ). Leren zwemmen is belangrijk, maar plezier hebben in het water is ook erg belangrijk. Dat geldt helemaal tijdens de zwemlessen.

Ook kinderen met een bijzonder talent, ontwikkelingsstoornis of lichamelijke beperking zijn bij ons van harte welkom. Deze kinderen krijgen zwemles in het basis+ pakket onder begeleiding van ervaren zwemonderwijzers. Het behalen van een diploma of officieel erkend certificaat van de NRZ is daarbij ook mogelijk. Heeft jouw kind een motorische of cognitieve achterstand? Dan gaan we samen het water in. In een testles bekijken we of hij of zij toe is aan zwemlessen. 

Leeftijd

 • 4,5 jaar is de minimale leeftijd voor  2 x 45 minuten zwemles per week.     Inschrijven kan vanaf elke leeftijd.
 • 5 jaar is de minimale leeftijd voor 1 x 90 minuten zwemles per week.    Inschrijven kan vanaf elke leeftijd.

Test of proefles

Voordat een kind geplaatst wordt in een gevorderde zwemlesgroep of in een andere samenstelling, kijken we in een proefles wat de zwemvaardigheden van een kind zijn. Na afloop bespreken we de resultaten met jou. Deze proefles is vrijblijvend van aard. Een proefles is alleen van toepassing wanneer het kind al zwemlessen in een ander zwembad heeft gevolgd. De kosten van een proefles zijn €22,50,-. Wanneer je besluit om zwemlessen bij ons te gaan volgen wordt de proefles niet in rekening gebracht. Aan de hand  van het aantal geschatte zwemlessen bieden we je een zwempakket aan.

Keuze uit twee lespakketten

Je vindt bij ons twee verschillende lesconcepten:

 •  2 x per week 45 minuten.
 •  1 x per week 90 minuten.
 • De duur van dit pakket is 8 lesmaanden

Wat bieden we in beide paketten:

 • Vanaf 4,5 jaar: twee keer in de week 45 minuten zwemmen
 • Vanaf 5 jaar: kan je ook één keer in de week 90 minuten zwemmen
 • Ieder kind krijgt een EasySwim pak bij de start van haar/zijn zwemles.
 • Lessen kun je online afzeggen, waarbij je de mogelijkheid hebt om deze op een later tijdstip in te halen
 • Als het nodig is, dan bieden we gratis extra bijlessen aan
 • Als het nodig is en intern mogelijk geven we extra hulp met een extra instructeur
 • Proefexamens en examens zijn in de prijs inbegrepen
 • Met het online leerlingvolgsysteem volg je de vorderingen van jouw kind
 • Een tussentijds beloningssysteem met poster en stickers
 

Kosten

Basispakket A-B
(8 maanden)

2 x 45 minuten per week

€1.315,-

Betaling in 8 termijnen (1x €167,- en 7x €164,-)

Basispakket A-B
(8 maanden)

1 x 90 minuten per week

€1.315,-

Betaling in 8 termijnen (1x €167,- en 7x €164,-)

Test-/proefles

€ 22,50,-

Inschrijfkosten

€ 27,50,-

De testles houden we alleen bij leerlingen die al eerdere zwemervaring hebben opgedaan of kinderen met een motorische of cognitieve achterstand. Neem je daarna lessen bij ons af? Dan vervallen de kosten hiervoor.

Slagingsgarantie

Kleine groep zwemmen A+B 1
 • Bij Zwemschool de Paardekreek krijg je  bij het volgen van één van de bovenstaande pakketten de garantie van slagen van A en B diploma  voor een maximum tarief van €1.315,- 
 • Basis pakket: 98% van de kinderen zwemt af binnen 8 maanden. Afhankelijk van het gekozen lespakket.
 • De continuïteit en frequentie van de zwemlessen is van essentieel belang om het leerresultaat te waarborgen. Daarom verwachten we een aanwezigheidsplicht van 90%. Alleen zo kunnen we de garantie geven dat jouw kind zijn of haar diploma’s haalt.

Inschrijven + beschikbaarheid

Hieronder kun je je inschrijven voor  het ‘basis pakket AB‘.  Wij vragen je om dit inschrijfformulier zo specifiek en uitgebreid mogelijk in te vullen. Heeft je kind speciale talenten of zijn er zaken waar wij extra rekening mee moeten houden? Laat het ons dan weten. Op die manier kunnen wij vanaf dat wij jouw kind voor het eerst zien inspelen of rekening houden met zijn of haar behoeftes.

Zodra u de zwemlocatie ,  geboorte datum en het geslacht van uw kindje heeft ingevuld op het inschrijf formulier krijgt u een lijst te zien met de mogelijke start momenten voor uw kindje.

Wat mensen zeggen