Zwemmen

Zwemlessen en zwemvaardigheidslessen zijn belangrijk en hartstikke leuk. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zwemlessen en zwemvaardigheidslessen. Alle lessen zijn kleinschalig van opzet waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Peuter kleuter zwemmen

Wij werken in kleine groepjes, waardoor ieder kind veel persoonlijke aandacht krijgt. Op speelse wijze wordt zwemmen aangeleerd met de normen van het zwem-ABC.

Aandacht voor ieder kind is voor ons het allerbelangrijkste. Daarom werken wij in kleine groepjes. Ons team van ervaren zwemonderwijzers leert kinderen op speelse wijze zwemmen met de normen van het zwem-ABC.

Zwemles op maat met veel aandacht
Zwemmen 16

De doelstelling is dat het kind veilig te water kan gaan en zelfredzaam is. De lesvorm is volledig op het niveau van jouw kind afgestemd.

Schoolzwemmen

In Zeeland is zwemmen een basisvaardigheid. Bij ons vind je een speciaal programma voor scholen zodat ieder kind veilig kan leren zwemmen.

Zwemmen 28
Zwemmen

Het is nooit te laat om te leren zwemmen! Wij bieden je de mogelijkheid of gelegenheid om te leren zwemmen of een zwemdiploma te halen. Zwemles onder deskundige begeleiding.  

Hydrotherapie gecombineerd met zwemles is speciaal voor kinderen met een ontwikkelingsstoornis of lichamelijke beperking. Het doel is het halen van een certificaat of zwemdiploma.

Zwemmen 8
Zwemmen 29

Ouder- en kindzwemmen kan al met kinderen vanaf twee jaar. Bewegen op muziek, spelletjes spelen en liedjes zingen is de ideale manier om jouw kindje kennis te laten maken met zwemwater.

Vloeiend door het water bewegen als een echte zeemeermin? Tijdens de FinFun zeemeermin zwemcursus leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met de mooie Monofin.

Zwemmen 29
Zwemmen 29

Met C in Zee leer je goed zwemmen in open water. Je leert hoe je moet omgaan met allerlei weersomstandigheden, scheepvaart, stroming en troebel water.