[embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=GK2XndvZ-nw[/embedyt]

-Koudekerke- Op 4 augustus 2014 opent Privé Zwemschool Westduin voor het eerst haar deuren. Deze zwemschool is onderdeel van ‘Bewegingsplein Westduin’ en is gevestigd in het ‘Golden Tulip Strandhotel Westduin’ te Koudekerke. Privé Zwemschool Westduin biedt de mogelijkheid om kinderen op een speelse wijze, in een verwarmd bad, het A en B zwemdiploma te laten behalen binnen 5 t/m 7 lesmaanden. Ook kinderen met een beperking en/of stoornis zijn van harte welkom.

De zwemschool is een initiatief van Jolanda van Belzen. Een gediplomeerd fysiotherapeute met meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen voor het behalen van hun zwemdiploma. ‘Aandacht voor het individu is het allerbelangrijkste. Ieder kind moet de mogelijkheid krijgen om succesvol te zijn om een zwemdiploma of certificaat te behalen, ongeacht of ze een beperking hebben of niet. Dat is eerlijk!.’

De zwemlessen worden in kleine groepjes of één-op-één gegeven. De lesvorm wordt altijd volledig op het niveau van het kind afgestemd. Er wordt gebruik gemaakt van een online leerlingvolgsysteem, zodat ook ouders de vorderingen van hun kind altijd en overal kunnen volgen. In de lounge van Strandhotel Westduin bevindt zich een groot TV scherm waarop de ouders tijdens de lessen mee kunnen kijken.

Privé Zwemschool Westduin is een door het Nationaal Platform Zwembaden/Nationale Raad Zwemdiploma’s (NPZ/NRZ) erkend opleidings- en exameninstituut. Meer informatie is te vinden op de website www.bewegingspleinwestduin.nl.

Vanaf november 2014 worden er naast de zwemlessen ook andere bewegingsactiviteiten bij Bewegingsplein Westduin aangeboden. Zo zal er de mogelijkheid zijn voor fysiotherapie, personal training, groepslessen en kunnen mensen langs komen voor verschillende soorten massages. Ook zijn er verschillende faciliteiten aanwezig, zoals een zonnebank, fitnesszaal en een sauna. Verder kunnen mensen natuurlijk altijd terecht voor een hapje en een drankje in de bar, het restaurant, de lounge of het tuinterras van Strandhotel Westduin.

Het ter beschikking stellen van deze unieke locatie van en door Strandhotel Westduin, de fijne & professionele samenwerking heeft Bewegingsplein Westduin dit project kunnen realiseren. Eén ding is zeker; op deze prachtige locatie gelegen tussen bos, zee, strand en duinen, zullen verantwoorde bewegingsprojecten gestart worden waar een ieder welkom is.

Flyer