Vind je het moeilijk om stress te verminderen? Heb je weinig tijd om te sporten? Misschien zit je een groot deel van je tijd, of zit je veel binnen. Dan heb je vast behoefte aan beweging in de frisse buitenlucht. Met onze outdoor- en watersport groepslessen ontdek je een gezonde leefstijl en beleef je plezier. Bewegingsplein Westduin biedt je unieke groepslessen op het land, op en in het water. Samen ervaar je een gezellige, warme sfeer.

Vloeiend door het zeewater bewegen als een echte zeemeermin? Tijdens de strand experience zeemeermin/man leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met de mooie Monofin.

Altijd al willen suppen in Zeeland? De Zeeuwse kust van Walcheren ontdek je vanaf de zee met een mooie tocht op een SUP-board. Suppen is een ontspannen work-out op het water. Alleen, met je hond of met een groep.

Stand up paddling (suppen) in de Koudekerke 7

Wil je ontsnappen aan drukke leven en de zee ontdekken? Dat kan met een sit-on-top zeekajak bij Vlissingen. Ontdek de Noordzeekust en het strand vanaf het water, terwijl je heerlijk peddelt. Het grote voordeel van sit-on-top kajaks is dat deze stabiel zijn, hierdoor kunnen ze niet vol met water lopen. Het op- en afklimmen gaat gemakkelijk, onze kajaks zijn dan ook heel geschikt voor gebruik op de Noordzee. En wist je dat kajakken op zee heel goed is voor je core en romp? Dus terwijl je geniet, train je ook nog eens.

kajak fun

Supboard/Kajak huren

€25,- per dagdeel (2 uur)
€35,- per dagdeel (4 uur)
€45,- per dag
Zeekajakken of sup board meerdere dagen, neem contact op voor de prijs

Tarieven voor de groepsles abonnementshouders​

Het watersport en het outdoor abonnement kost € 65,- per maand. De eenmalige inschrijfkosten bedragen €27,50

Tarieven groepslessen voor dagjesmensen

Dagjesmensen kunnen ook je meedoen aan groeps trainingen. Je reserveert en betaalt online. Losse groepslessen outdoor en watersport (voor dagjesmensen) €12,50 per les

Wat mensen zeggen