Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Golden Tulip Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch, multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

Wellness masseur (m/v)
van 0 tot 10 uur p/wk.

Functieprofiel

We zijn op zoek naar een wellness masseur voor het geven van verschillende ontspanningsmassages.
We hebben de volgende massage mogelijkheden:

  • wellness masseurKlassieke ontspanningsmassage
  • Hot stone massage
  • Sportmassage
  • Zwangerschapsmassage
  • Stoelmassage
  • Thaise Voetreflex massage

Je bent verantwoordelijk voor het geven van de gewenste massages en de juiste service aan onze gasten. Je levert een actieve bijdrage aan het onbezorgd genieten van onze gasten.

Wat vragen wij

‪Bij voorkeur beschik je over minimaal 4 van de 6 diploma’s/certificaten van de beschikbare ontspanningsmassages. Je bent vakkundig, representatief, sociaal- en communicatief vaardig. Je hebt enige ervaring als wellness masseur. Je bent zelfstandig, gemotiveerd, gastvrij en je hebt een servicegerichte instelling. Werken met stand-by diensten; werken in de avond, het weekend of op feestdagen is voor jou geen probleem. Gezien de piekperiodes is het ook belangrijk dat je ook in schoolvakanties beschikbaar bent.

Wat bieden wij

‪Een uitdagende, brede functie met een prima salaris binnen een dynamische organisatie. Wellicht uit te breiden met administratieve taken.

Interesse?

Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie met je CV per mail via info@bewegingspleinwestduin.nl.
De sluitingsdatum voor deze vacature is 31 maart.

Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Nills Pleyte, directeur, op telefoonnummer +31 (0)6 21665069.
Wil je meer weten over Bewegingsplein Westduin, kijk dan op: www.bewegingspleinwestduin.nl