Bewegingsplein Westduin is gevestigd in het Strandhotel Westduin te Koudekerke. Het is een jong en dynamisch, multidisciplinair centrum waar sportief bewegen, zwemles, ontlading van stress, revalidatie op maat onder professionele begeleiding wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat ook in de avonden, weekenden en op feestdagen geopend is. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste

WELLNESS MASSAGETHERAPEUT (V)
VAN 0 TOT 10 UUR P/WK.

FUNCTIEPROFIEL
We zijn op zoek naar een wellness masseur voor het geven van verschillende ontspanningsmassages. We hebben de volgende massage mogelijkheden:
• Klassieke ontspanningsmassage
• Hot stone massage
• Sportmassage
• Zwangerschapsmassage
• Kindermassage
• Thaise Voetreflex massage
Je bent verantwoordelijk voor het geven van de gewenste massages en de juiste service aan onze gasten. Je levert een actieve bijdrage aan het onbezorgd genieten van onze gasten.

WAT VRAGEN WIJ
‪Bij voorkeur beschik je over minimaal 4 van de 6 diploma’s/certificaten van de beschikbare ontspanningsmassages. Je bent vakkundig, representatief, sociaal- en communicatief vaardig. Je hebt enige ervaring als wellness masseur. Je bent zelfstandig, gemotiveerd, gastvrij en je hebt een servicegerichte instelling. Werken met stand-by diensten; werken in de avond, het weekend of op feestdagen is voor jou geen probleem. Gezien de piekperiodes is het ook
belangrijk dat je ook in schoolvakanties beschikbaar bent.

WAT BIEDEN WIJ
‪Een uitdagende, brede functie met een prima salaris binnen een dynamische organisatie. Wellicht uit te breiden met administratieve taken.

INTERESSE?
Herken je jezelf in dit profiel en ben je enthousiast geworden? Dan ontvangen wij graag je motivatie met je
CV per mail via massage@bewegingspleinwestduin.nl

De sluitingsdatum voor deze vacature is 17-12-2018
Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met Chantal Pluijmers telefoonnummer
+31 (0)6 11474412