Multidimensionale trauma healing​

Ervaar jij stress in je leven maar weet je dondersgoed dat dit niet is wie jij bent? Voel je je opgejaagd? Raak jij wel eens uit balans omdat er iets of iemand is die jou zo diep kan raken? En je daar uren of dagen van “van leg” van raakt! En weet je met je hoofd wel dat dit bij jezelf ligt, maar je lichaam schreeuwt en tiert iets anders? Of heb je lichamelijke/fysieke spanningen en pijnklachten in bijvoorbeeld je buikgebied maar ergens voel jij dat dit alleen een uiting is van blokkades in je mentale lichaam, emotionele lichaam of spirituele lichaam? Kan jij soms moeilijk je rust vinden? En vlucht je in drank, drugs, roken, eten, feestjes, je werk of andere verslavingen? Heb jij een bijzondere relatie met seksualiteit of is het vuurtje helemaal gedoofd? Of vind je het leven maar oer suf?

Het kan zijn dat je jezelf in een of meerder dingen herkent. Dan nodig ik je hierbij uit om deze innerlijk delen in liefde te gaan aankijken, doorleven en transformeren. Ik begeleid je graag in dit proces om eigenaarschap op je eigen ‘shit’ te krijgen!

energetisch reinigen ruimte salie

Student van het leven

Momenteel ben ik nog in opleiding tot transformatie coach bij de Bridgeman Academy. Ik zoek volwassen mensen die dit proces met mij aan willen gaan. We beginnen bij het begin, de intake. Ik werk in series van 3 of 5 intuïtieve healing sessies. Gespreid betalen is mogelijk. Of met een wederdienst. 

Voel jij een JAAA?

De transformatie van de mensheid kan alleen maar plaatsvinden door de transformatie van het individu’ ~Jiddu Krishnamurti~ 

Stevige fundering

Om de transformatie coachtraining te laten integreren in je leven en een stevige zachte bedding in jezelf te verankeren ga je naast de sessies een online programma thuis volgen van 13 weken.

 

Client criteria/contra-indicatie

Omdat ik een beginner ben, kan ik een aantal (oefen)cliënte nog niet faciliteren:

  • Geen familie, vrienden of mensen die heel dichtbij staan
  • Geen kinderen
  • Geen clienten met zware burn-out, depressie, zware trauma’s, psychose, persoonlijkheidsstoornissen
  • Zwanger? Prima, geen probleem

 

Aanmelden en kosten​

De opschudding van energie zal ongeveer 2 uur duren (de nawerking veel langer) en deze zullen voorlopig plaats vinden in Oudelande

Voor deze energie-uitwisseling vraag ik standaard: 

  • Intake kosten €114,- 
  • Intuïtieve healing sessie: €55,-  
  • Intuïtieve healing sessie: biologische vegetarische 2 gangen maaltijd voor mij en m’n gezin (man en 3 kinderen)