Multidimensionale trauma healing​

Voel jij de roep tot bewustzijnsontwikkeling? Herken jij bepaalde destructieve patronen in jezelf waar je vanaf wilt? En heb je al van alles geprobeerd maar het lukt maar niet om deze sabbotage patronen te ontmantelen en met wortel en al eruit te trekken? Ervaar jij stress in je leven maar weet je dondersgoed dat dit niet is wie jij bent? Voel je je opgejaagd? Raak jij wel eens uit balans omdat er iets of iemand is die jou zo diep kan raken? En je daar uren of dagen van “van leg” van raakt! En weet je met je hoofd wel dat dit bij jezelf ligt, maar je lichaam schreeuwt en tiert iets anders? Of heb je lichamelijke/fysieke spanningen en pijnklachten in bijvoorbeeld je buikgebied maar ergens voel jij dat dit alleen een uiting is van blokkades in je mentale lichaam, emotionele lichaam of spirituele lichaam? Kan jij soms moeilijk je rust vinden? En vlucht je in drank, drugs, roken, eten, feestjes, je werk of andere verslavingen? Heb jij een bijzondere relatie met seksualiteit of is het vuurtje helemaal gedoofd? Of vind je het leven maar oer suf?

Het kan zijn dat je jezelf in een of meerder dingen herkent. Dan nodig ik je hierbij uit om deze innerlijk delen in liefde te gaan aankijken, doorleven en transformeren. Ik begeleid je graag in dit proces om eigenaarschap op je eigen ‘shit’ te krijgen!

Student van het leven

 

Onlangs ben ik gestart met de opleiding tot transformatie coach bij de Bridgeman Academy. Ik zoek volwassen mensen die dit proces met mij aan willen gaan. We beginnen bij het begin, de intake. Daarna kun je kijken en voelen of je door wilt gaan en dat we samengaan ‘diep ziel duiken’ om maar even in de zwemtermen te blijven ;). Je bent altijd vrij om het proces ieder moment stop te zetten of af te sluiten. Even goeie vrienden.

Voel jij een JAAA?

 

energetisch reinigen ruimte salie

Stevige fundering

Om de transformatie coachtraining te laten integreren in je leven en een stevige zachte bedding in jezelf te verankeren kan je tegen betaling gebruik maken van onze bewustwordingslessen en faciliteiten:
– groeplessen zoals yoga, ontspannen in het nu (meditatie, breathwork, 5 elementen en veel meer), koude zeezwemmen, core stability training
– zwembad, fitness en sauna
– personal training, leefstijl coaching, massages en energie behandelingen. 

Client criteria/contra-indicatie

Omdat ik een beginner ben, kan ik een aantal (oefen)cliënte nog niet faciliteren:

  • Geen familie, vrienden of mensen die heel dichtbij staan
  • Geen kinderen
  • Geen clienten met zware burn-out, depressie, zware trauma’s, psychose, persoonlijkheidsstoornissen
  • Zwanger? Prima, geen probleem

 

Aanmelden en kosten​

De opschudding van energie zal ongeveer 2 uur duren (de nawerking veel langer) en deze zullen plaats vinden op dinsdag of vrijdagochtend onze hoofdlocatie Bewegingsplein Westduin.   

Voor deze energie-uitwisseling vraag ik standaard: 

  • een vergoeding van €44,-  
  • of je neemt een biologische vegetarische maaltijd voor mij en m’n gezin mee (man en 3 kinderen) 
massage westduin spirit animal uil sound healing gong