Sinds 2013 ben ik bezig als instructeur in de sportwereld. Wat startte met bootcamplessen aan vrienden, groeide uit tot een passie waarbij ik elk jaar weer nieuwe cursussen volg en mezelf ontwikkel om zo nog beter te kunnen coachen zodat mijn atleten hun doelen behalen.

Binnen de sport liggen mijn grootste passies bij Olympic Weightlifting, CrossFit, functional training en Bootcamp. Daarnaast blijf ik gefascineerd door vechtsporten, en hoewel mijn eigen triatlon-verleden toch al weer even achter me ligt, lonkt deze sport nog steeds.

Als coach ben ik me gaan focussen op het trainen van mensen in (aanloop naar) uniformberoepen en mensen met psychische uitdagingen zoals depressie, burn-out en PTSS. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik in mijn coaching niet alleen let op de goede opbouw van een training en uitvoering van oefeningen, maar ook reken houdt met de psychische factoren die een training kunnen beinvloeden.

Naast coach ben ik docent bij de opleiding Industrial Engineering and Management. Gelukkig heb ik ook nog vrije tijd over, die ik gebruik om te wandelen met mijn honden, te lezen of een cursus te volgen. Zo ben ik bezig met een pre-master Milieukunde en verdiep ik me natuurlijk ook verder in de sport.

Wij zoeken per direct

Zwemonderwijzer (m/v)

Uren 25-35 p/w (praktijk uren)

Zwemonderwijzer (m/v)

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof 2023