De corona crisis heeft ook ons hard geraakt. Het water staat ons aan de lippen.  Alle zwemlessen, sportabonnementen en massage behandelingen staan op dit moment helemaal stil. Alleen samen kunnen we ons hoofd boven water houden. 

Je kan ons steunen om bij ons een badjas of handdoek te kopen. Deze wordt persoonlijk voorzien van geborduurde voornaam van je kind. Ook als je bij ons geen zwemles volgt. Dat zouden we enorm waarderen. We kunnen het ook thuis laten bezorgen. Dan komen er wel extra verzend kosten bij van € 6,95

De badjas wordt standaard geleverd met de naam van ons bedrijf en daar tussen in de naam van uw kind. Wil je ons logo er niet op hebben, dan kun je dat aangeven/aanvinken.
De badjas of handdoek kan ook opgehaald worden op gezette tijden die binnenkort bekend gemaakt worden.

Peuter kleuter zwemmen

Als we groen licht krijgen van de overheid zullen we de zwemlessen weer starten. Wij zullen als team onze schouders er onder zetten en alles op alles zetten om weer op een positieve manier verder te gaan. Wanneer dit zal zijn is nog niet zeker. Er lopen op dit moment onderzoeken die door een landelijke werkgroep worden uitgevoerd om te kijken of dit veilig is. We verwachten dat we de komende weken meer duidelijkheid zullen krijgen. Maar er zal voorlopig een 1.5 m regel tussen ouders/volwassenen komen. Om dit te kunnen handhaven hebben we een protocol opgesteld. Dit houd o.a. praktisch gezien in dat we vragen je kind thuis zwemkleding aan te trekken en een badjas erover aan te trekken. Als de zwemlessen weer gaan starten worden jullie t.z.t. uitgebreid geïnstrueerd en ingelicht over deze corona maatregelen.