Ideaal voor vakantiegangers. Geen abonnementen of inschrijvingen.
Ben je op vakantie en wil je toch onder begeleiding verantwoord bewegen? Wil je genieten van een goede conditie en gezond leven? En kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Dan hebben we hier een unieke selectie met losse lessen voor je samengesteld. Een fysiotherapeut, personal trainer zorgt er voor dat jij je doelen haalt, je motiveert en aanmoedigt.

We gaan heerlijk aan de slag in de mooie Zeeuwse natuur.

 

Ook tijdens corona crisis is het belangrijk om te blijven bewegen.  

Als je gaat sporten is het belangrijk om je bewust te zijn van wat jou lichaam jou wil vertellen. Grenzen voelen, aangeven en er voor staan! Vaak zijn we geneigd om het snot voor onze ogen te rennen. Het gaat er niet om hoe lang je het volhoud maar dat je je fantastische lijf accepteerd. Spelen er negatieve gedachten op? Je onzekerheid? Het is goed zoals het is. Je kunt niks fout doen. We combineren krachtoefeningen, stretchoefeningen, ademhalingsoefeningen, hardlopen/ joggen. Dit maakt je lichaam sterk en soepel en je leert de grenzen kennen doordat je de sensaties in je lijf leert herkennen. Je lichaam wordt daardoor minder gevoelig voor blessures.

Winter zwemmen in de koude zee
Single

Personal koude Training

Winter zwemmen in de koude zee
DUO

Personal koude Training

Personal Training 45 minuten Outdoor
Single

Personal outdoor training

Personal Training 45 minuten Outdoor
DUO

Personal outdoor training

Personal training 60 minuten Outdoor
Single

Personal outdoor training

Personal training 60 minuten outdoor
DUO

personal outdoor training
Jo broek eraf geknipt

Over de trainster

De training ´koud water zwemmen in zee´ en Personal Outdoor training wordt gegeven door Jolanda van Belzen. Zij is fysiotherapeut, leefstijlcoach, zwemjuf, masseur, koude trainster, moeder van 3 fantastische kinderen en eigenaresse van Bewegingsplein Westduin. “Ik mag mezelf specialist noemen op het gebied van bewegen. Naast het fysieke lichaam (anathomie, fysiologie en voedingsleer) heb ik mezelf de laatste jaren verdiept en verrijkt met transformatie en ontspanning met past reality integration, sjamanisme, ceremonies, plantmedicijnen, yoga en meditatie. Ik hoop dat ik mijn kennis, ervaring en wijsheid met jou mag delen.” Lees meer over Jolanda van Belzen

Dankjewel Jolanda voor je flexibiliteit en meedenken! Het was een hele fijne, sportieve en ontspannende ervaring! Eerst de uitgebreide massage om even helemaal tot rust te komen. Jolanda voelt ook heel goed aan wanneer er even gekletst kan worden en wanneer stilte prettig is. Tijdens de workout schatte ze goed in wat we aan konden zodat we voldoende uitgedaagd werden zonder te veel te vragen. Een aanrader!
Monique Brakel

Wat mensen zeggen