Peddelsurfen is dé trend van nu!

Peddelsurfen is leuk, ontspannend en makkelijk om te leren. Dit zogenaamde Stand Up Paddling is uitgevonden door Hawaïanen en wordt inmiddels wereldwijd beoefend, ook in Zeeland. Bij dit peddelsurfen, ofwel suppen, sta je op een grote surfplank met een lange peddel in je hand. Daarmee vaar je over het water van de zee. Da’s genieten terwijl je je hele lichaam traint!

Stand up paddling (suppen) in de Koudekerke 4

Waar moet je rekening mee houden als je begint met peddelsurfen op zee?

  • De lengte van je peddel
  • Je techniek
  • De getijdestroming en windstroming
  • De temperatuur en de watertemperatuur
  • De supzones en het toezicht van de reddingsbrigade

Bij Bewegingsplein Westduin in het Zeeuwse Koudekerke kun je een SUP board huren voor een halve dag, hele dag of voor meerdere dagen. Na een korte instructie en uitleg over techniek, sup zones, weersomstandigheden en veiligheid mag je gaan suppen, individueel of met een groep. Suppen is natuurlijk ook een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje. 

Met zo’n 650 kilometer aan Zeeuwse kust is Zeeland een waar paradijs voor peddelsurfers. Bewegingsplein Westduin ligt op slechts 50 meter van zee en strand, dichtbij Vlissingen. Dit gebied wordt bewaakt door de reddingsbrigade. Om jouw veiligheid te kunnen garanderen verhuren we geen SUP boards als de windrichting, windkracht en de getijdestroom ongunstig staan.

Genieten van Zeeland vanaf de zee? Een gezellige activiteit met vrienden, collega’s op en aan het strand? Huur dan nu een Sup bij Bewegingsplein Westduin.

Prijzen

SUP board €25,- per dagdeel (2 uur)
SUP board €35,- per dagdeel  (3 uur)
SUP board €45,- per dag
SUP board meerdere dagen, neem contact op voor de prijs

Reserveren

Reserveren kan via info@bewegingspleinwestduin.nl of bel: +316 21 66 50 69

Stand up paddling (suppen) in de Koudekerke

Peddelsurfen met de hond

We krijgen regelmatig de vraag of je ook mag suppen met je hond. Ja, dat mag en kan! 

Hier volgt een korte instructie:
De SUP-boards liggen klaar op het strand, hierdoor kan je hond op het droge al  wennen aan de plank. Eenmaal gewend ga je met de SUP board en je hond het water in en loop je naast het SUPboard terwijl je hond op de plank staat. 

Wanneer je trouwe viervoeter gewend is aan het gedein, geschommel en gewiebel ga je zelf voorzichtig op je knieën erbij. Als jullie beiden stabiel staan dan kunnen jullie gaan genieten van een tochtje over de zee en genieten van de mooie Zeeuwse kust.

 

Aanmelden Zeemeermin Kinderfeestje