Uitbreiding activiteiten van Bewegingsplein Westduin

Vlissingen – Na de succesvolle opstart van zwemlessen en de samenwerking van hotel Westduin en Bewegingsplein Westduin, blijft Bewegingsplein in beweging door ontwikkeling en uitbreiding van nieuwe activiteiten zoals fysiotherapie, voedingsconsultent, Thaise voetreflexmassage en stoelmassage voor bedrijven. Sinds mei is het zelfs al mogelijk om 7 dagen per week zwemlessen te volgen.

Fysio en water

Met de uitbreiding van activiteiten stond fysiotherapie bovenaan de lijst, want beweging in het water onder professionele begeleiding van een fysiotherapeut is een goede uitkomst wanneer bewegen op het droge bemoeilijkt wordt door lichamelijke beperking, ziekte of na operatie. Gewone bewegingen zijn vrij zwaar. Door de opwaartse kracht van het water is de kans op blessures  minimaal, omdat de gewrichten anders worden belast. Toch blijft de intensiteit van de training gewaarborgd.

Patiënten met mobiliteitsproblemen, ouderen, reumapatiënten, herniapatiënten of mensen die revalideren na een operatie kunnen vanaf nu terecht bij Bewegingsplein Westduin, waar zij onder begeleiding van fysiotherapeut in warm water met een minimale temperatuur van 31 graden kunnen werken aan hun mobiliteit.

 

Duin-, strand- en bos training

Wanneer u een duin-, strand- of bostraining wilt doen, maar u weet niet hoe u moet beginnen, dan is sporten onder begeleiding van een personal trainer en/of fysiotherapeut de oplossing.

Mensen die willen werken aan hun conditie, kunnen terecht in de in- en outdoor fitness om vervolgens te hardlopen op het strand. De locatie leent zich uitstekend voor kracht- conditietraining als ook loop- en wandeltrainingen.

 

Verantwoord afvallen onder begeleiding

Naast fysiotherapeutische doelen zijn er ook mensen die behoefte hebben om af te slanken. Zij  kunnen beter begeleidt worden door de aanvulling van een voedingsconsulente. Ingrid Fokke is als voedingsconsultent sinds kort aangesloten bij Bewegingsplein Westduin. Mensen die inzicht willen krijgen in hun eigen voeding- en leefstijlpatroon en op een verantwoorde manier een gezond gewicht willen bereiken en behouden, kunnen vanaf nu bij haar terecht voor advies en begeleiding.

Het is belangrijk om altijd te informeren bij uw ziektekostenverzekering. Afhankelijk van uw verzekering kunt u vanuit uw aanvullende verzekering de factuur declareren.

 

Heerlijk ontspannen met Thaise voetreflexmassage en stoelmassage

Bewegingsplein Westduin is gericht op ontspanning en het verwennen. Als u wilt genieten en ontspannen van een massage onderaan de ‘Zeeuwse Kust’ om alle spanning, pijn en stress van u af te laten glijden, dan zijn een Thaise voetreflexmassage en stoelmassage wellicht iets voor u. Deze wellness massages zijn een mooie welkome aanvulling op de bestaande massages zoals de klassieke massage, sportmassage, zwangerschapsmassage en hotstone massage.

 

De Thaise voetreflexmassage

Deze ontspannende massage word uitgevoerd met stokjes, kruidenbuidels en ontspannende massagetechnieken. Het is dit een echte verwennerij voor uw voeten en onderbenen. Het gevoel van welzijn wordt verhoogd, door de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom heerlijk genieten.

 

Stoelmassage voor bedrijven

Stoelmassage is vooral populair bij ondernemers met personeel. Want werknemers die niet ontspannen zijn, lopen het risico last te krijgen van allerlei fysieke klachten. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die 2 maal per week, gedurende 15 minuten een stoelmassage ondergaan, zich minder moe voelen en helderder kunnen denken. Ook als er nek/arm/schouder klachten zijn kan stoelmassage veel verlichting geven, zodat werknemers hun werk weer vlot kunnen hervatten. Het motiveert & stimuleert, de werksfeer verbeterd en het ziekteverzuim lijkt te verminderen. Dit in combinatie met fiscale voordelen voor de werkgever is dit een uitstekende investering in uw personeel. Want zij zijn tenslotte het kapitaal van uw onderneming.

Wanneer u een intensieve vergadering achter de rug heeft bij Golden Tulip Strandhotel Westduin en u wilt weer opladen voor een volgende afspraak, dan kunt u aansluitend een stoelmassage van 25 minuten boeken.

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: 0621665069