Zwangerschapsmassage

Zwangerschap vergt veel van je lijf. Speciaal voor aanstaande moeders is er de zwangerschapsmassage. Koester deze speciale periode in je leven en gun jezelf en je baby een ontspannend moment. Want in verwachting zijn is een zware klus. Daarbij kun je wel iets extra’s gebruiken!

Zwangerschapsmassage

We gebruiken zachte technieken, waarbij we rekening houden met je veranderende lichaamssamenstelling. De massage is speciaal afgestemd op jouw behoeftes. Met zachte technieken en warme olie kalmeren we je vermoeide spieren. Dit moment van pure ontspanning geeft je tegelijkertijd vertrouwen en inzicht in je eigen lijf, als een goede voorbereiding op je bevalling.

Als aanvulling op deze zwangerschapsmassage hebben we ook een speciaal sport- en beweegprogramma voor zwangere vrouwen. Veel zwangere vrouwen hebben last van rugpijn tijdens en na de zwangerschap. Ook hebben veel vrouwen moeite om hun oude figuur weer terug te krijgen na de bevalling. Hierbij kan onze fysiotherapeut of personal trainer je behandelen en begeleiden. 

Koester je lichaam en je baby in je buik en gun jezelf een ontspannende zwangerschapsmassage.

Maak een afspraak

Ben jij ook toe aan een ontspannen geest en lichaam? Gun jezelf deze verwenning en bel voor een afspraak.

Wat mensen zeggen