Stimuleert de reflexzones positief

Thaise voetreflex massage is gebaseerd op de voetreflexologie. De reflexzones in en rond de voet zijn verbonden met alle organen en lichaamsdelen. Voor aanvang van 75 minuten massage krijgt u een voetenbad. Het voetenbad ritueel voor de Thaise voetreflex massage geeft een extra  heerlijk warm en een ontspannen gevoel in de voeten.Tijdens de massage worden de drukpunten geactiveerd. Hierdoor worden blokkades verminderen en is er ruim baan voor nieuwe energie. 

De aansluitende Thai Herbal massage is puur genot: kalmerend en vitaliserend voor lichaam en geest. Door een warme kruidenstempel op de huid te drukken, verdwijnen pijn, vermoeidheid, kramp en spanning uit de voeten en benen. De heerlijk geurende kruiden citroengras, galangaan, senna, mangogember, gesneden turmeric (geelwortel), pandanblad, tamarinde, kamfer, cheevaka en patchouli hebben een reinigende werking. Ze helpen afvalstoffen beter af te voeren.

Je kun ons ook bellen voor een afspraak tel: +31(0)611912807

Wat mensen zeggen

Vragenlijst Covid-19

Voor onze veiligheid wil ik je vragen deze vragenlijst door te nemen. Zo kan ik ook bepalen welke behandelmogelijkheden er zijn.

  1. Ben je korter dan 14 dagen geleden in aanraking geweest met een bevestigde Covid-19 cliënt?
  2. Heb je symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38,0C)
  3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze klachten?
  4. Heb je op dit moment Covid-19?
  5. Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met bewezen Covid-19?
  6. Ben je in thuisisolatie?
  7. Ben je 70 jaar of ouder?
  8. Heb je een chronische afwijking of een aandoening waardoor jouw afweer verminderd is?

Wanneer je één of meerdere vragen met JA beantwoord kan de massage niet doorgaan en zullen we een nieuwe afspraak maken.