Herstelbevorderende sportmassages

 

Deze actieve massage zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren in bijvoorbeeld je nek en schouders, kuiten en rug. Afvalstoffen worden hiermee sneller afgevoerd, zo ben je sneller van je spierproblemen af. Bovendien zorgt magnesiumolie ervoor dat gespannen spieren verzorgd worden en helpt de magnesiumbalans in je lichaam op peil te houden.

 

Vooral bij intensieve sporten met veel lichamelijk contact of springen, komen blessures voor. Tijdens deze sportsmassage gaat de aandacht uit naar preventieve maatregelen – eventueel in combinatie met oefeningen en taping – om overbelasting van de spieren aan te pakken en te voorkomen. Tijdens de sportmassage proberen we de zwakke schakels in het bewegingsapparaat te ontdekken, zodat we samen preventieve maatregelen kunnen nemen. 

Medical taping
Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt (zogenaamde kinesiology tape) om de spieren in hun functie te ondersteunen. Dit verschilt van sporttape waarbij het gewricht compleet gefixeerd en gemobiliseerd wordt. Medical taping ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken.

Medical taping wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, bij lymfe-problematiek, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting (zoals een tennis of golf-elleboog). Medical taping kan ook verlichting geven bij menstruatiepijn en hooikoorts.

Maak een afspraak

Voorkom blessures en stimuleer het herstel en doorbloeding van je spieren. 

Klassieke ontspanningsmassage 2

Verras iemand met een leuk massage cadeaubon!

Geen een bijzonder, ontspannend en gezond cadeau aan iemand die je lief heb.

Het leven raast aan je voorbij en je neemt vaak te weinig tijd voor jezelf om bij te tanken. Veel mensen zullen dit bevestigen. Wie gun jij om eens lekker te ontspannen? Met een massagebon van Bewegingsplein is dat zo geregeld. 

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als bedankje.

T.S.
T.S.Sportmassage
Lees verder
Helemaal tot rust gekomen, even weer een "reset" gehad. Ook een realisatiemoment hoe belangrijk rust is.
Ineke
InekeSportmassage
Lees verder
Geweldige massage voor mij. Nieuw op deze manier, maar voor herhaling vatbaar. Dank je wel, ik kan de dag weer aan.
R.T.
R.T.Sportmassage
Lees verder
Geweldige massage, enorm bedankt. Helemaal tot mezelf gekomen.
Previous
Next