Herstelbevorderende sportmassages

 

Deze actieve massage zorgt voor een betere doorbloeding van je spieren in bijvoorbeeld je nek en schouders, kuiten en rug. Afvalstoffen worden hiermee sneller afgevoerd, zo ben je sneller van je spierproblemen af. Bovendien zorgt magnesiumolie ervoor dat gespannen spieren verzorgd worden en helpt de magnesiumbalans in je lichaam op peil te houden.

 

Vooral bij intensieve sporten met veel lichamelijk contact of springen, komen blessures voor. Tijdens deze sportsmassage gaat de aandacht uit naar preventieve maatregelen – eventueel in combinatie met oefeningen en taping – om overbelasting van de spieren aan te pakken en te voorkomen. Tijdens de sportmassage proberen we de zwakke schakels in het bewegingsapparaat te ontdekken, zodat we samen preventieve maatregelen kunnen nemen. 

Medical taping
Medical taping is een methode waarbij elastische tape gebruikt wordt (zogenaamde kinesiology tape) om de spieren in hun functie te ondersteunen. Dit verschilt van sporttape waarbij het gewricht compleet gefixeerd en gemobiliseerd wordt. Medical taping ondersteunt de spieren, zonder daarbij de beweging te beperken.

Medical taping wordt gebruikt bij nabehandeling van blessures, het verminderen van ontstekingen of vochtophopingen, bij lymfe-problematiek, houdingscorrecties en behandeling van klachten door overbelasting (zoals een tennis of golf-elleboog). Medical taping kan ook verlichting geven bij menstruatiepijn en hooikoorts.

Maak een afspraak

Voorkom blessures en stimuleer het herstel en doorbloeding van je spieren. 

Klassieke ontspanningsmassage 2

Verras iemand met een leuk massage cadeaubon!

Geen een bijzonder, ontspannend en gezond cadeau aan iemand die je lief heb.

Het leven raast aan je voorbij en je neemt vaak te weinig tijd voor jezelf om bij te tanken. Veel mensen zullen dit bevestigen. Wie gun jij om eens lekker te ontspannen? Met een massagebon van Bewegingsplein is dat zo geregeld. 

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als bedankje.

Vragenlijst Covid-19

Voor onze veiligheid wil ik je vragen deze vragenlijst door te nemen. Zo kan ik ook bepalen welke behandelmogelijkheden er zijn.

  1. Ben je korter dan 14 dagen geleden in aanraking geweest met een bevestigde Covid-19 cliënt?
  2. Heb je symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38,0C)
  3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze klachten?
  4. Heb je op dit moment Covid-19?
  5. Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met bewezen Covid-19?
  6. Ben je in thuisisolatie?
  7. Ben je 70 jaar of ouder?
  8. Heb je een chronische afwijking of een aandoening waardoor jouw afweer verminderd is?

Wanneer je één of meerdere vragen met JA beantwoord kan de massage niet doorgaan en zullen we een nieuwe afspraak maken.