Kalmerend en ontspannend

Aanrakingen en massages hebben een kalmerende en ontspannende werking op lichaam en geest. Aanraken is een van onze eerste levensbehoeften voor kinderen. Daardoor komen ze beter in hun vel te zitten en worden  eventuele blokkades opgelost.

Kindermassages zijn voor verschillende situaties een mooie aanvulling voor het welzijn van jouw kind. Je vindt bij ons diverse soorten kindermassages, zoals tafelmassage, zitmassage, klopmassage over de kleding heen, voetmassage, Holistic pulsing en aromatherapie.

Bij kindermassage worden zachte massagetechnieken gebruikt waarbij we de bloed- en energiecirculatie stimuleren. Hierdoor wordt het lichaam in balans gemaakt. Een kindermassage versterkt de pezen, botten en spieren, maakt gewrichten los en het stimuleert de inwendige organen: afvalstoffen worden losgemaakt en opgeruimd. Ook verwarmen we de spieren en verdiepen we de ademhaling.

De kindermassages kunnen ook spanningen afvoeren of het  loslaten van spanningen stimuleren. Het laatste kan ook gecombineerd worden met visualisatieoefeningen voorafgaand aan de massagebehandeling. 

Maak een afspraak

Ben jij ook toe aan een ontspannen geest en lichaam? Gun jezelf deze verwenning en bel voor een afspraak.

Wat mensen zeggen

Vragenlijst Covid-19

Voor onze veiligheid wil ik je vragen deze vragenlijst door te nemen. Zo kan ik ook bepalen welke behandelmogelijkheden er zijn.

  1. Ben je korter dan 14 dagen geleden in aanraking geweest met een bevestigde Covid-19 cliënt?
  2. Heb je symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38,0C)
  3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze klachten?
  4. Heb je op dit moment Covid-19?
  5. Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met bewezen Covid-19?
  6. Ben je in thuisisolatie?
  7. Ben je 70 jaar of ouder?
  8. Heb je een chronische afwijking of een aandoening waardoor jouw afweer verminderd is?

Wanneer je één of meerdere vragen met JA beantwoord kan de massage niet doorgaan en zullen we een nieuwe afspraak maken.