Pulsing massage

Een dynamische massage wordt ook wel pulsen of pulsing massage genoemd. Pulsen is in feite een schuddende, rollende, wiegende beweging. Deze wordt door een masseur op een ritmische en subtiele wijze in beweging gezet én gehouden. De pulsen kunnen klein en snel zijn of groter en langzamer. Daarbij kun je ook stretchoefeningen doen.

Wordt er een puls gegeven? Dan gaat deze als een golfbeweging door het hele lichaam. Hierdoor werkt deze massage van top tot teen, in dieperliggende spieren, de gewrichten en de organen. Er zijn zijwaartse, voor-achterwaartse en diagonale pulsen. 

  • Bij algemene lichaamspulsen staat een golfbeweging in het hele lichaam centraal. 
  • Bij specifieke lichaamspulsen ligt de focus meer op een bepaald lichaamsdeel, waarbij er wel aandacht blijft voor de golfbewegingen in de rest van jouw lichaam.
Thaise yoga massage

Holistic pulsing massage 

De massage vindt plaats op een mat op de grond. We raden je aan om hierbij soepele of loszittende kleding te dragen, bijvoorbeeld een joggingbroek en een T-shirt.

Voor wie is een dynamische massage?

Een dynamische massage is voor iedereen mogelijk. Ook wanneer je last hebt van een hoge bloeddruk of wanneer je zwanger bent, daar houden we rekening mee.

Thaise yoga massage

Maak kennis met onze pulsing masseurs

Bij Bewegingsplein Westduin vind je gediplomeerde en ervaren dynamische massage masseurs. Maak kennis met ze op onze contactpagina.

Locatie, data en tijdstippen

Maak een afspraak

Ben jij ook toe aan een ontspannen geest en lichaam? Gun jezelf deze verwenning en bel voor een afspraak.

Wat mensen zeggen