Ervaar de kracht van het vacuüm

Laat je doorbloeding stimuleren en ervaar dat je meer energie krijgt door de kracht van vacuüm. Door het vacuüm zuigen van de cups worden verklevingen en diepe spierknopen naar de oppervlakte gezogen, waardoor blokkades worden opgeheven.

Bij de cupping massage gebruiken we cups die we vacuüm zuigen op je huid. Hierdoor gaat je huid omhoog staan, waarbij je doorbloeding en energiebanen gestimuleerd worden. Het helpt om blokkades op te heffen, zoals diepe spierknopen en verklevingen.

De kracht van cupping is sterker dan massage, het heeft daardoor ook een diepere werking. Cupping massage is veilig wordt al eeuwenlang toegepast. Voordat we een cupping massage toepassen, nemen we eerst tijd voor een intakegesprekje. Hierbij bekijken we wat je wilt bereiken met de behandeling en of jouw lichaam geschikt is voor cupping massage.

Bij welke klachten is een cupping massage geschikt?

 • Burn-out of stress
 • Migraine
 • Vermoeidheidsklachten
 • Vastzittende spieren of spierpijn
 • Schouder-, nek- en rugklachten
 • Overbelasting
 • Cellulites
 • Vochtophopingen
 • Reuma of astma

Bij cupping massage is het belangrijk om de behandelingen rustig op te bouwen. Afhankelijk van hoe je lichaam reageert, kun je wekelijks of tweewekelijks een cupping massage nemen. Daarbij kijken we of de rode vlekken op het lichaam niet meer zichtbaar zijn. Die betekenen dat de doorbloeding oppervlakkig is geactiveerd,  terwijl bij deze massage ook de  dieper gelegen lichaamsstructuren worden geactiveerd.

Om een optimaal resultaat te bereiken, zijn vier tot vijf behandelingen meestal voldoende. Maar je kunt natuurlijk ook een enkele massage reserveren. Na een behandeling is het belangrijk om de huid warm te houden en veel water te drinken. Hiermee bevorder je de afvoer van afvalstoffen.

Maak een afspraak

Wil jij ook minder blokkades en meer energie? Gun jezelf deze unieke cupping massage en bel voor een afspraak.

Vragenlijst Covid-19

Voor onze veiligheid wil ik je vragen deze vragenlijst door te nemen. Zo kan ik ook bepalen welke behandelmogelijkheden er zijn.

 1. Ben je korter dan 14 dagen geleden in aanraking geweest met een bevestigde Covid-19 cliënt?
 2. Heb je symptomen van verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen en/of koorts (≥38,0C)
 3. Heb je huisgenoten/gezinsleden met deze klachten?
 4. Heb je op dit moment Covid-19?
 5. Heb je nu huisgenoten/gezinsleden met bewezen Covid-19?
 6. Ben je in thuisisolatie?
 7. Ben je 70 jaar of ouder?
 8. Heb je een chronische afwijking of een aandoening waardoor jouw afweer verminderd is?

Wanneer je één of meerdere vragen met JA beantwoord kan de massage niet doorgaan en zullen we een nieuwe afspraak maken.