Zwangerschapsmassage

Er verandert veel in je lichaam als je zwanger bent . Zwangerschap is een unieke periode in je leven. Het is fijn als je lichaam wat extra aandacht kan krijgen. Dit heeft direct weer invloed op je emotie en mind. Bij zwangerschapsmassage heb je een ontspannend moment voor jezelf, het is veilig voor jou en je kindje.

Hotstone massage

Een ontspannende hotstone massage verlicht de spanning in je spieren. De warmte en de druk van de stenen brengt je weer in balans en geeft je een energiek gevoel.

Genieten en ontspannen van een massage 2

Klassieke onspanningsmassage

Even compleet ontspannen? Dat kan met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze klassieke massage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten.

1

Thaise voetreflexmassage

Deze ontspannende massage voeren we uit met stokjes, kruidenbuidels en ontspannende massagetechnieken. Het is dit een echte verwennerij voor je voeten en onderbenen, waarbij kruiden hun heerlijke geur verspreiden.

voetreflex massage

Sportmassage

Met sportmassage helpen we je om beter en sneller te herstellen van je prestaties. Of we helpen je om weer terug te komen na een blessure. Daarbij proberen we de zwakke schakels in jouw lichaam te ontdekken en te behandelen met een massage speciaal voor sporters.

1

DUO massage

Wat gaat er boven een heerlijk ontspannende massage? Een massage voor twee! Geniet van een duo-massage met je partner, je vriend of vriendin of familielid. Samen ontspannen, ontstressen en genieten is… dubbel genieten!
 

Duo Massage 1

After Burn Aloe Vera

Deze uitvoering van deze massage is vergelijkbaar met die van de Anti Stress massage, maar in plaats van olie wordt honderd procent sap van de aloë vera-plant gebruikt.

Aftersun Burn Aloe Vera

Completely Westduin massage

Op zoek naar de ultieme ontspanningsmassage waarna je je van top tot teen herboren voelt? Met een Completely Westduin massage kom je compleet tot rust.

Anti stress massage spanning stress gerelateerde klachten

Kindermassage

Kindermassages voeren spanningen af en stimuleren het loslaten van spanningen. Kindermassage heeft een positieve uitwerking op de emotie van jouw kind.
 

Kindermassage

Zeeuwse Babbelaar oil massage

Vind je de geur van Zeeuwse babbelaars heerlijk? De ontspannende Zeeuwse Babbelaar oil massage heeft een  heerlijke geur en geeft een rijke voeding voor je huid. Een puur gevoel van Zeeuws genot!

Zeeuwse babbelaar sportmassage

Cupping massage

Ervaar de kracht van het vacuüm. Krijg meer energie door je doorbloeding en
energiebanen te stimuleren. Veilig en bewezen succesvol.

Ontspan met een massage cupping

Boost je immuunsysteem, blijf gezond!

Lieve kinderen, ouders, sporters, gasten en klanten

Het is volgens het kabinet nog steeds een zorgelijke situatie en dat vraagt om de strenge maatregelen nog steeds te handhanven. De harde lock down is verlengt en geldt in ieder geval tot en met woensdag 15 maart 2021.

Personal Training outdoor & koude training

Wel geldt er nog steeds de uitzondering: personal training die we buiten verzorgen in het bos, op het strand en in het zeewater. Denk hierbij aan koude training middels de  ‘Wim Hoff methode’ om je immuun systeem te versterken.

Een goede weerstand helpt te beschermen tegen ziekmakende bacteriën en virussen, zoals het nieuwe coronavirus. Mensen met een goede weerstand worden minder vaak ziek. En als zij toch ziek worden, herstellen ze meestal sneller. 

Wil jij de uitdaging aan gaan met mij? Dan kun je je aanmelden via website: personal training of bel/app me voor meer informatie op Tel. sport en fitness: 06-11912807

Massage afdeling

Onze massage afdeling is weer geopend vanaf 3 maart 2021. Je kunt online behandelingen reserveren.

Wij gaan er van uit dat we omstreeks 10 maart 2021 u weer een update kunnen geven. Hopelijk een update met positief nieuws.

Wij wensen iedereen succes met de impact die COVID-19 heeft op zijn/haar persoonlijke situatie. 

Met vriendelijke groet,
Jolanda en Nills