Zwangerschapsmassage

Er verandert veel in je lichaam als je zwanger bent . Zwangerschap kan belastend zijn voor je lichaam en geest . Bij zwangerschapsmassage heb je een ontspannend moment voor jezelf, het is veilig voor jou en je kindje.

Thaise voetreflex massage Voetenbad Bewegingspliein Westduin te Koudekerke - Zeeland

Hotstone massage

Een ontspannende hotstone massage verlicht de spanning in je spieren. De warmte en de druk van de stenen brengt je weer in balans en geeft je een energiek gevoel.

Genieten en ontspannen van een massage 2

Klassieke onspanningsmassage

Even compleet ontspannen? Dat kan met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze klassieke massage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten.

1

Thaise voetreflexmassage

Deze ontspannende massage voeren we uit met stokjes, kruidenbuidels en ontspannende massagetechnieken. Het is dit een echte verwennerij voor je voeten en onderbenen, waarbij kruiden hun heerlijke geur verspreiden.

1

Sportmassage

Met sportmassage helpen we je om beter en sneller te herstellen van je prestaties. Of we helpen je om weer terug te komen na een blessure. Daarbij proberen we de zwakke schakels in jouw lichaam te ontdekken en te behandelen met een massage speciaal voor sporters.

1

DUO massage

Wat gaat er boven een heerlijk ontspannende massage? Een massage voor twee! Geniet van een duo-massage met je partner, je vriend of vriendin of familielid. Samen ontspannen, ontstressen en genieten is… dubbel genieten!
 

Duo Massage 1

After Burn Aloe Vera

Deze uitvoering van deze massage is vergelijkbaar met die van de Anti Stress massage, maar in plaats van olie wordt honderd procent sap van de aloë vera-plant gebruikt.

Aftersun Burn Aloe Vera

Completely Westduin massage

Op zoek naar de ultieme ontspanningsmassage waarna je je van top tot teen herboren voelt? Met een Completely Westduin massage kom je compleet tot rust.

1

Kindermassage

Kindermassages voeren spanningen af en stimuleren het loslaten van spanningen. Kindermassage heeft een positieve uitwerking op de emotie van jouw kind.
 

Kindermassage

Zeeuwze Babbelaar massage

Kindermassages voeren spanningen af en stimuleren het loslaten van spanningen. Kindermassage heeft een positieve uitwerking op de emotie van jouw kind.
 

Zeeuwse babbelaar massage

Aanmelden Zeemeermin Kinderfeestje