Massage met soundhealing

Laat je heerlijk meevoeren op de golven van geluid en aanraking. Ervaar oneindige tijd en ruimte in een regenboog van sensaties.

Je lichaam krijgt, zowel fysiek als energetisch, de kans mee te resoneren met de trillingen van
speciaal hiervoor uitgekozen instrumenten. Nepalese klankschalen, geavanceerde stemvorken, een
traditionele Chinese gong en een speciaal monochord (monolina) worden op en om het lichaam
bespeeld. De klanken van de helende stem (en evt. ook uw eigen stem) vullen dit geheel op een heel
persoonlijke wijze aan.

massage met sound healing

Zwangerschapsmassage

Er verandert veel in je lichaam als je zwanger bent . Zwangerschap is een unieke periode in je leven. Het is fijn als je lichaam wat extra aandacht kan krijgen. Dit heeft direct weer invloed op je emotie en mind. Bij zwangerschapsmassage heb je een ontspannend moment voor jezelf, het is veilig voor jou en je kindje.

Hotstone massage

Een ontspannende hotstone massage verlicht de spanning in je spieren. De warmte en de druk van de stenen brengt je weer in balans en geeft je een energiek gevoel.

hotstone massage

Klassieke onspanningsmassage

Even compleet ontspannen? Dat kan met een heerlijke ontspanningsmassage. Deze klassieke massage zorgt ervoor dat je letterlijk en figuurlijk beter in je vel gaat zitten.

1

Thaise voetreflexmassage

Deze ontspannende massage voeren we uit met stokjes, kruidenbuidels en ontspannende massagetechnieken. Het is dit een echte verwennerij voor je voeten en onderbenen, waarbij kruiden hun heerlijke geur verspreiden.

thaise voetreflex massage

Sportmassage

Met sportmassage helpen we je om beter en sneller te herstellen van je prestaties. Of we helpen je om weer terug te komen na een blessure. Daarbij proberen we de zwakke schakels in jouw lichaam te ontdekken en te behandelen met een massage speciaal voor sporters.

sportmassage

After Sun Burn Aloe Vera

Deze uitvoering van deze massage is vergelijkbaar met die van de Anti Stress massage, maar in plaats van olie wordt honderd procent sap van de aloë vera-plant gebruikt.

Aftersun Burn Aloe Vera

Completely Westduin massage

Op zoek naar de ultieme ontspanningsmassage waarna je je van top tot teen herboren voelt? Met een Completely Westduin massage kom je compleet tot rust.

Anti stress massage spanning stress gerelateerde klachten

Kindermassage

Kindermassages voeren spanningen af en stimuleren het loslaten van spanningen. Kindermassage heeft een positieve uitwerking op de emotie van jouw kind.
 

Kindermassage klein meisje

Access Bars

Access Bars is een zachte behandelwijze, waarmee je het lichaam in staat stelt om oude gevoelens, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten.
acces bars

Thaise yoga massage

Traditionele thaise massage is een krachtige vorm van energie therapie en fysieke massage.

Thaise yoga massage

Cupping massage

Ervaar de kracht van het vacuüm. Krijg meer energie door je doorbloeding en
energiebanen te stimuleren. Veilig en bewezen succesvol.

cupping massage