Klankschaal healing

Een gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten hebt, is deze lichaamseigen trilling verstoord. 

Een gezond lichaam heeft een eigen trilling en beweging. Het is goed afgestemd en trilt zuiver in een eigen frequentie. Wanneer je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of lichamelijke klachten hebt, is deze lichaamseigen trilling verstoord.

Door de trilling van de klankschaal zal je lichaam mee gaan trillen met de klankschaal en zodoende meegaan met de harmonische frequentie van de klankschaal. Daarna zal je lichaam vanzelf overgaan in jouw lichaamseigen herstelde of vernieuwde trillingsfrequentie.

De harmonieuze klanken hebben een helende en transformerende werking tot op celniveau. Emotioneel kan dit gevoelens van vreugde, liefde, ontroering en soms verdriet en boosheid (van oude pijn) in je naar boven brengen.

Omdat ons lichaam voor 80% uit water bestaat, ontstaat door de trilling een vorm van innerlijke massage, die kan bijdragen aan een algehele diepe ontspanning. Hierdoor komen je lichaam en geest op een natuurlijke manier in evenwicht. Op deze manier worden spanningen – zowel in jouw lichaam als op andere lagen van je bewustzijn – losgemaakt en opgelost. Met een klankschaal massage geniet je van een unieke en helende beleving, kom thuis bij jezelf en voel je weer verkwikt en ontspannen. 

klankschalen

Hoe werkt een klankschaal behandeling

Het is aan te raden om een uur voor de klankschaal massage niet te eten. Draag bij voorkeur losse of soepele kleding dragen en doe je sieraden af of uit. Na een kort gesprekje neem je plaats op de massagetafel, een deel in rugligging en een deel in buikligging. De klankschalen worden op je lichaam gezet en ook om je lichaam heen bespeeld. 

Door de klank en de trilling van de klankschaal ben je in staat blokkades te openen, jezelf te ontladen en spanningen los te laten zodat je op een natuurlijke manier weer in evenwicht komt. Aan het einde van de sessie is er een geleidelijke afronding door een moment van stilte, focus op de adem, iets te drinken en een nagesprekje.

Over de klankschaal

Klankschalen zijn unieke klankinstrumenten die gemaakt werden in de Himalaya. Ze bestaan uit zeven verschillende metalen. Iedere ambachtelijk vervaardigde klankschaal is met de hand gesmeed en iedere schaal heeft zijn eigen authentieke klank, zijn eigen geluid en zijn eigen trilling en kan als daardoor nooit gedupliceerd worden. Het rijke scala aan tonen dat een klankschaal biedt, is vol, omhullend en zuiver en geeft prachtige harmonische klanken.

klankschaal massage

Voor wie is een klankschaal massage bedoeld?

Een klankschaal massage is voor iedereen mogelijk, dus voor jong en oud. 

massage sound healing klankschaal

Maak kennis met onze klankschaal masseurs

Bij Bewegingsplein Westduin vind je ervaren klankschaal masseurs. Maak kennis met ze op onze contactpagina.

Locaties data tijdstippen

massage soundhealing gong

Verras iemand met een leuk massage of Access Bars cadeaubon!

Geef een bijzonder, ontspannend en gezond cadeau aan iemand die je lief heb.

Het leven raast aan je voorbij en je neemt vaak te weinig tijd voor jezelf om bij te tanken. Veel mensen zullen dit bevestigen. Wie gun jij om eens lekker te ontspannen? Met een massagebon van Bewegingsplein is dat zo geregeld. 

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als bedankje.

Wij zoeken per direct

Zwemonderwijzer (m/v)

Uren 25-35 p/w (praktijk uren)

Zwemonderwijzer (m/v)

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof 2023