Jeugdsportfonds

Vergoeding zwemles door jeugdsportfonds

Stap 1: aanvragen van budget

Je budget is aan te vragen via een intermediair. Dat is de leraar op school, huisarts, maatschappelijk werker, medewerker jeugdzorg, schuldhulpverlener of buurtsportcoach. Al deze mensen kunnen voor jou een aanvraag indienen.

Vergoeding door gemeente Vlissingen, Middelburg  of Veere.

Na goedkeuring vanuit het jeugdsportfonds, zijn de kosten voor zwemles in een groep van 4-6 kinderen als volgt:

Kinderen die in de gemeente Vlissingen & Veere wonen betalen voor een Basis pakket A + B  €67,- per maand, gedurende 7 maanden. De totaalprijs is €469,-. De rest wordt vergoed vanuit het jeugdsportfonds.

Kinderen die wonen in Middelburg betalen voor een Basis pakket A + B € 131,30,- per maand, gedurende 7 maanden. De totaalprijs is €919,-. De rest wordt vergoed vanuit het jeugdsportfonds. 

Wanneer je geen recht hebt op een vergoeding, dan betaal je €1144,- voor een Basis pakket A+B.

Stap 2: inschrijven en aanmelden

De minimum leeftijd voor deelname aan de zwemlessen is vijf jaar. Inschrijven kan vanaf elke leeftijd. De aanmelding wordt na betaling van het inschrijfgeld verwerkt. Deze eenmalige bijdrage hiervoor is € 27,50. De minimumleeftijd voor één keer per week zwemles (90 minuten) is 5,5 jaar.

Bij kinderen met een beperking is de leeftijd afhankelijk van de motorische en cognitieve ontwikkeling. Dit bepalen we met een intakegesprek en een testles.

Tijdsduur en slagingsgarantie Zwemdiploma A-B van de NPZ-NRZ

Privé Zwemschool Westduin geeft bij het volgen van een zwempakket A+B de garantie van slagen binnen 7,5 les maand. Is jouw kind niet in staat om het leertempo bij te houden? Dan bekijken we samen de mogelijkheid om gratis bijlessen te volgen, dat kan zowel in groepsverband als privéles. Heeft jouw kind het gewenste niveau daarna nog niet  bereikt, dan komt jouw kind in de margeregeling van maximaal twee maanden terecht. Voor uitgebreide informatie hierover kijk je bij de algemene voorwaarden. De continuïteit en frequentie van de zwemlessen is van essentieel belang om het leerresultaat te waarborgen. Daarom hanteren we een aanwezigheidsplicht van 90%.

Zwemtijden

De beschikbare zwemtijden staan onderaan het inschrijfformulier, nadat je de gewenste les hebt geselecteerd. Selecteer eerst de les, bijvoorbeeld een groepje van 4-6 kinderen (A+B diploma). Daarna verschijnen alle tijden die beschikbaar zijn. Hier kun je jouw voorkeurstijd  aanvinken. 

De volgende combinaties zijn mogelijk om twee keer per week te zwemmen:

  • maandag/woensdag
  • dinsdag/zaterdag
  • woensdag/vrijdag
  • donderdag/zondag

Als je jouw kind één keer per week zwemles wilt laten volgen, dan is dit mogelijk op:

  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag