Dagelijks bewegen is het recept voor een stressarm, gelukkig en gezond leven. Bewegingsplein Westduin biedt programma’s voor jong en oud. Kleinschalig, innovatief en met persoonlijke aandacht. Doe je mee?

Fitness & zwemmen

Voor jong en oud

Motivatie van een groep

Persoonlijk aandacht

massage-index

Massages

Maak gebruik van een heerlijke massage om alle spanning, pijn of stress van je af te laten glijden. Bij Bewegingsplein Westduin vind je een groot aanbod van verschillende massagetherapieën. Breng je lichaam en geest tot rust op één van de mooiste plekjes van Nederland.

Meer informatie
training-coaching-index

Training/coaching​

Lekker bewegen en tegelijkertijd aan je conditie werken. We bieden je verschillende programma's aan om op een verantwoorde en prettige manier aan je conditie te werken. Krijg meer energie en voel je lekkerder in je vel.

Meer informatie
zwemmen-index

Zwemmen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zwemlessen en zwemvaardigheids-lessen. Alle lessen zijn kleinschalig van opzet waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Meer informatie

Groepslessen

Met onze outdoor- en watersport groepslessen ontdek je een gezonde leefstijl en beleef je plezier. Bewegingsplein Westduin biedt je unieke groepslessen op het land, op en in het water. Samen ervaar je een gezellige, warme sfeer.

Strandactiviteiten

Verhuur supboard

Ontdek de Noordzeekust en het strand vanaf het water, terwijl je heerlijk peddelt
Te huur

Social feed (instagram)