Dagelijks bewegen is het recept voor een stressarm, gelukkig en gezond leven. Bewegingsplein Westduin biedt programma’s voor jong en oud. Kleinschalig, innovatief en met persoonlijke aandacht. Doe je mee?

Fitness & zwemmen

Voor jong en oud

Motivatie van een groep

bewustzijnsontwikkeling

massage westduin

Massages en energetische intuïtieve healing

Maak gebruik van een heerlijke massage of energetisch intuïtieve behandeling om alle spanning van je af te laten glijden en inzicht te krijgen te krijgen in wat jou niet meer dient. Bij Bewegingsplein Westduin vind je een groot aanbod van verschillende lichaamsgerichte healings om dichter bij jezelf te komen.

Meer informatie
mm-training-personal

Spirit Training/coaching​

Lekker bewegen en tegelijkertijd aan je mentale, emotionele en spiritueel lichaam werken. We bieden je verschillende programma's aan, zowel in een klein groepje of individueel om op een verantwoorde en prettige manier aan je bewustzijnsstaat te werken. Krijg meer energie en voel je lekkerder in je vel.

Meer informatie
zwemmen-index

Zwemmen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten zwemlessen en zwemvaardigheids-lessen. Alle lessen zijn kleinschalig van opzet waardoor je veel persoonlijke aandacht krijgt.

Meer informatie

Zwemles

Met onze zwemlessen ontdekt jou kindje water op een speelse manier en leert zelfredzaam te zijn. Bewegingsplein Westduin biedt je unieke groeps- en privélessen  in het zwembad en de zee. Samen ervaar je een gezellige, warme sfeer.

Strandactiviteiten

Verhuur supboard

Ontdek de Noordzeekust en het strand vanaf het water, terwijl je heerlijk peddelt
Te huur

Wat mensen zeggen

google
Teunis ter Maaten
6 augustus 2022

Heerlijke massage gehad.

google
Marcel Visser
28 mei 2022

Kleindochter krijgt er 2x per week zwemles. Lessen worden in kleine groepjes gegeven zodat er voldoende aandacht is voor ieder kind.

google
Tineke Janse
16 mei 2022

Fijn klein zwembad waarin de kinderen stapje voor stapje leren zwemmen

google
Martien le Clercq
21 april 2022

Er is veel aandacht voor het individuele kind. En ook goed overleg tussen ouders en zwemschool.

google
Visje 020
5 april 2022

Ontzettende fijne zwemschool! Een absolute aanrader ! De juffrouwen zijn zeer kundig, professioneel maar vooral heel erg aardig voor de kindjes.. Ze zwemmen in kleine groepjes met indien nodig extra aandacht.. Mijn zoontje had een beetje extra nodig met de schoolslag en dat deden ze heel erg goed en lief.. Mijn zoon heeft met heel veel plezier gezwommen en beide diploma’s gehaald. We gaan kijken of we van de zomer tijd hebben voor C in Zee.. Net zoals onze dochter C in Zee heeft gehaald.. Voor iedereen die hier woont, aan Zee, en kinderen heeft die veel in Zee zwemmen is deze training & diploma een MUST have ..

google
Marleen de Ruiter
20 maart 2022

Heel fijne zwemschool: kleine groepen met veel aandacht voor het kind en wanneer deze op een onderdeel wat extra’s nodig heeft wordt dat direct aangeboden en ingepland. Snelle, directe communicatie met de leiding.

Super fijne zwemschool! In de Corona periode hebben ze de kinderen letterlijk en figuurlijk NIET in de kou laten staan. Dat is nog steeds iets wat ik zo waardevol vind. De kleine groepjes zorgen er voor dat ze aandacht hebben voor ieder kind. Ik raad bewegingsplein westduin aan iedereen aan.

Fijne zwemschool kleine groepjes! Veel aandacht voor de kindjes! Onze dochter wilt graag nog voor C gaan. En onze jongste dochter gaan we ook in schrijven!!

google
sheryl bloem
2 maart 2022

Vindt het een fijne zwemschool, mijn andere dochter ga ik zeker ook hier aanmelden. Ze zijn vriendelijk hebben genoeg aandacht voor de kindjes en de kinderen hebben het ook naar hun zin. Kortom een hele fijne school.

google
Marry Fermont
22 januari 2022

Fijne zwemschool waar onze dochter met plezier naar toe is gegaan en heel snel haar diploma had. Ze vond het doodeng om te beginnen, maar daar gingen ze super goed mee om. Aanrader!

google
Faraha Fatih
30 november 2021

Onwijs goeie zwemschool!!! Mn meisje was erg bang in het begin maar ze hebben een waterrat van haar gemaakt nu!! Heerlijk om te zien! Pas haar A diploma en binnenkort haar B. Ik kan me geen betere zwemschool wensen.

google
Wieteke van der Male
30 november 2021

Ons dochtertje heeft met heel veel plezier gezwommen. Eventjes had ze het wat moeilijk en durfde niet meer onder water maar na jullie positieve inzet kwam ze hier overheen. Bedankt voor jullie inzet om ondanks alle corona maatregelen de zwemles toch door te laten gaan! Haar A is binnen nu over twee weekjes voor haar B dit moet zeker lukken!

google
Jessica Veldman
27 november 2021

Hele fijne zwemschool! Beide kindjes hebben met plezier les gehad. Onze dochter brak na 4 lessen haar been en nadien hebben ze haar gewoon met een paar extra privélessen weer kunnen laten aansluiten bij haar groepje. Allemaal zonder extra kosten. Mijn zoontje wordt op veel plekken buiten de groep geplaatst doordat hij lastig met zijn emoties omgaat. Maar deze juffen draaien hun hand hier niet voor om, sluiten hem niet buiten en laten hem in zijn waarde. Ze hebben de rust en het geduld voor ieder kind, ook als je misschien een wat andere benadering nodig hebt. En dan wordt er zelfs nog geregeld dat hij op een rustiger moment kan oefenen én afzwemmen in Goes!

google
Beffie 007
23 november 2021
google
martijn van koeveringe
23 november 2021

Zeer tevreden over deze zwemschool. Ze observeren het kind goed. Lukt het niet om met de groep mee te gaan dan word dat snel gesignaleerd. Onze zoon heeft heel veel baat gehad bij de privélessen die hij kreeg. Waardoor zijn achterstand klein bleef en toch zijn diploma binnen de 9 maanden kon halen! Zeker aan te bevelen!

google
Tamara Hage
23 september 2021
google
Inge Sengers-Raar
29 juni 2021

Wij hebben genoten van de ontspanningsmassage van Jolanda! Voor iedereen aan te bevelen. Heerlijk genieten.

google
bas_dijkstra
17 juni 2021
google
R De Bruin
8 juni 2021

Fantastisch om het enthousiasme van onze zoon te zien, na het behalen van zijn A-diploma! Bedankt voor de de professionele begeleiding

google
Jitske Koenraads
30 maart 2021

Fijne massage waarbij je echt tot rust komt. Was heerlijk na een flinke fietstocht totaal te kunnen ontspannen. Echte aanrader!

google
Cindy Franssen
21 oktober 2020

Super fijne zwemschool, kleine groepen en fijne sfeer. Erg blij mee, beide kinderen vinden het ook erg leuk en fijn 👍

Een hele fijne zwemschool. Kinderen zwemmen in kleine groepjes zonder afleiding, omdat het bad afgesloten is. Via een TV-scherm kunnen de ouders de lessen volgen. Fijne juffen en goede begeleiding.

Social feed (instagram)

💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met AB zwemlessen bij onze tweede zwem locatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? 

Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊

Combinatiedagen:
Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag
2 x 45 minuten per week 🏊🏊
www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
Bij warme temperaturen neem je een duik in de zee of ga je pootje baden om af te koelen. Daarbij zijn de stroming en de wind de gevaarlijkste risicofactoren die jouw zwemveiligheid in gevaar kunnen brengen. Bovendien ligt in de Westerschelde de vaargeul dicht langs de kustlijn, wat een groot risico voor zwemmers kan zijn. In het afgelopen jaar is het aantal reddingen door de reddingsbrigade weer gestegen. Wat ons betreft is ieder ongeval er één teveel. 

Kent jouw kind de gevaren van de zee? Ken jij de gevaren van de zee? Waarom gaat het toch vaak fout? Wat zijn de wetten van de zee? Dit leer je allemaal tijdens de unieke cursus: C in zee. Een bijzonder C-diploma waarbij je ook nog de gevaren en bezienswaardigheden van de zee leert kennen. We werken vanuit de eisen van het C-diploma, waaraan – in samenwerking met de reddingsbrigade – vaardigheden en theoretische lessen van de zee zijn toegevoegd: een diploma-C+ dus eigenlijk!

#CinZee #zomer #6weeksecursus #gevarenvandezee #pleziermetdegolven #uniekecursus
💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met AB zwemlessen bij onze tweede zwem locatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? 

Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊

Combinatiedagen:
Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag
2 x 45 minuten per week 🏊🏊
www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇
westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
💥💥Vacature alert💥💥

🌊Zwemonderwijzer (m/v)
Uren 25-35 p/w (praktijk uren)
&
🌊Zwemonderwijzer (m/v)
Vervanging tijdens zwangerschapsverlof 2023

💛Ben jij een bewust, gepassioneerd wezen die op zijn zielsmissie zit?

💚Ben je bereid een opleiding te volgen ( met baangarantie) of heb je een afgeronde opleiding CIOS of Sport en Bewegen met aantekening zwemmen, zwemonderwijzer KNBZ, instructeur Zwem ABC NBZ / NPZ-NRZ, ALO, zwemleider B of gelijkwaardig?

❤Heb je de vaardigheden om helder te communiceren en is er een bewuste staat van “zijn”?

💙Heb je een ruime mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal?

Wacht dan niet langer met solliciteren😎 Je kunt je CV en sollicitatiebrief mailen naar hr@bewegingspleinwestduin.nl

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Nills op +31 (0)6 21665069

Delen = ❤

#vacature #zwemonderwijzer #bewegingspleinwestduin #zwemonderwijzer #vastebaan #opleiding #baangarantie #gepassioneerd
Kinderen zijn vaak niet bang aangelegd, niets is leuker dan in de zee te spelen met de golven. Met C in Zee haal je je C-diploma+ door goed te kunnen zwemmen in open water. Je leert hoe je moet omgaan met weersomstandigheden, scheepvaart, stroming en troebel water. Een C-diploma+!

Met C in Zee kun je een uniek zwemdiploma verdienen dat volledig gericht is op de zee.
Kent jouw kind de gevaren van de zee, en weet hij of zij daar op de juiste wijze mee om te gaan, dan zit je als ouder lekkerder en een kind dat in de zee kan zwemmen, kan ook in het Veerse Meer zwemmen!

Aanmelden? 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/9

#CinZee #spelendewijsleren #spelenmetdegolven #zomervakantie #zee #strand
Massage met soundhealing

Laat je heerlijk meevoeren op de golven van geluid en aanraking. Ervaar oneindige tijd en ruimte in een regenboog van sensaties.

Je lichaam krijgt, zowel fysiek als energetisch, de kans mee te resoneren met de trillingen vanspeciaal hiervoor uitgekozen instrumenten. Nepalese klankschalen, geavanceerde stemvorken, een traditionele Chinese gong en een speciaal monochord (monolina) worden op en om het lichaam bespeeld. 

De klanken van de helende stem (en evt. ook uw eigen stem) vullen dit geheel op een heel persoonlijke wijze aan.

#massage #soundhealing #energetisch #fysiek
💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met AB zwemlessen bij onze tweede zwem locatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? 

Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊

Combinatiedagen:
Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag
2 x 45 minuten per week 🏊🏊
www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇
westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
Vandaag is het Bleu Monday 

5 Tips voor positiviteit op Blue Monday 👇

Of Blue Monday nu voor jou geldt of niet, met onderstaande tips wordt je Blue Monday 2023 mogelijk al een stuk leuker. Je kunt deze tips altijd erbij pakken als je een dipje hebt. Lees maar mee!

💛Lachen maar want lachen is gezond. Sterker nog: lachen zorgt voor een flinke boost van dopamine, endorfine en serotonine in je bloed. Een goede cocktail van geluk hormonen. 

🧡Dankbaar zijn 
Een warme douche in de ochtend.
Je eerste kopje thee of koffie.
De glimlach/kus/knuffel van je kind/partner/huisdier.
Dat je überhaupt je kleding aan hebt getrokken deze ochtend.

❤Positieve affirmaties
Wist je dat het uitspreken van positieve affirmaties jou meteen het gevoel geeft dat het ook écht allemaal zo fijn is? Je hersenen weten niet wat waar is of wat niet waar is, maar ze erkennen wel het gevoel dat iets jou geeft. Daarnaast helpt het uitspreken van affirmaties (en daar ook in geloven!) mee in het manifesteren van je droomleven. Maar we focussen nu eerst op vandaag: Blue Monday 2023.

Manifesteren heeft allemaal te maken met de Wet van Aantrekkingskracht (Law of Attraction). Want wat je uitspreekt en uitstraalt, trek je aan. Hoge energie trekt hoge energie aan. High vibes. Dus wat wil jij vandaag ontvangen? Focus op het positieve en op de mogelijkheden. Laat het negatieve en het ‘dit niet’ achterwege. Denk bij positieve affirmaties aan…

Vandaag heb ik een goede (werk)dag.
Ik vertrouw op mijzelf en de keuzes die ik maak.
Ik ben trots op mijzelf.
Bewust aanwezig zijn in het nu, geen oordeel hebben en ontvangen wat mogelijk is.

💚Bewegen maar!
Bewegen is goed voor je. Niet alleen voor je fysieke gesteldheid. Ook mentaal word je er beter van. Je voelt je lekkerder en zelf zekerder. En juist met die positieve energie ben je weer meer gemotiveerd om ook andere dingen positief te zien.

💛Wandelen in een groene omgeving. Het hebben van een groene (werk)omgeving zorgt voor minder stress, geeft een lagere kans op psychische stoornissen en bevordert je concentratievermogen en werkgeheugen. 

#bleumonday #5tips #bewegen #groeneomgeving #manifisteren #dankbaarzijn #lachen
Bij warme temperaturen neem je een duik in de zee of ga je pootje baden om af te koelen. Daarbij zijn de stroming en de wind de gevaarlijkste risicofactoren die jouw zwemveiligheid in gevaar kunnen brengen. Bovendien ligt in de Westerschelde de vaargeul dicht langs de kustlijn, wat een groot risico voor zwemmers kan zijn. 

In het afgelopen jaar is het aantal reddingen door de reddingsbrigade weer gestegen. Wat ons betreft is ieder ongeval er één teveel. 

Kent jouw kind de gevaren van de zee? Ken jij de gevaren van de zee? Waarom gaat het toch vaak fout? Wat zijn de wetten van de zee? 

Dit leer je allemaal tijdens de unieke cursus: C in zee. Een bijzonder C-diploma waarbij je ook nog de gevaren en bezienswaardigheden van de zee leert kennen. We werken vanuit de eisen van het C-diploma, waaraan – in samenwerking met de reddingsbrigade – vaardigheden en theoretische lessen van de zee zijn toegevoegd: een diploma-C+ dus eigenlijk!

Wil je zeker zijn van een plekje? Schrijf je kindje (s) dan nu al in.🌊🌊

Inschrijven 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/9

#CinZee #zomervakantie #alleslerenoverdezee #belangrijk
💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met AB zwemlessen bij onze tweede zwem locatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? 

Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊

Combinatiedagen:
Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag
2 x 45 minuten per week 🏊🏊
www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇
westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
Dat het nieuwe jaar jullie veel moois mag brengen 
en dat je in moeilijke tijden ook licht kan blijven zien

Liefdevolle groet,
Team Westduin
In verband met de Kerstvakantie worden er geen AB Zwemlessen, Privélessen, PeuterSurvival lessen gegeven van 25 december tot en met 7 januari

Team Westduin wenst jullie fijne, warme & liefdevolle kerstdagen. 🎄

De mooiste tijd van het jaar, is tijd met elkaar.❤️

#kerst #jinglebells #warmte #liefde
Ben jij een echte zeemeermin of -man?

Zwemmen met zo’n prachtige staart is superleuk! Wil je weten hoe het is om als een zeemeermin of zeemeerman door het water te gaan? In deze cursus leer je zwemmen met een vin en hoe je deze veilig gebruikt. 

Je mag gebruikmaken van één van onze originele FinFun Mermaid Tails, maar je mag ook je eigen staart meebrengen. Voor deze cursus moet je minstens 6,5 jaar oud zijn en je moet je A- en B-diploma hebben.

Deze cursus wordt verzorgd in het zwembad van Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene. 

Wanneer: vrijdag 23 december 2022 van 16.00 tot 18.00 🧜‍♂️🧜‍♀️

Inschrijven kan 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/12

#cursus #Kortgene #dePaardekreek #finfun #finfuntail #finfunmermaids #vrijdag #december #inschrijven #spelenderwijs
💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met zwemlessen bij onze tweede zwemlocatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊🌊

Combinatiedagen:

Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag

2 x 45 minuten per week 🏊🏊

www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
Ben jij een echte zeemeermin of -man?

Zwemmen met zo’n prachtige staart is superleuk! Wil je weten hoe het is om als een zeemeermin of zeemeerman door het water te gaan? In deze cursus leer je zwemmen met een vin en hoe je deze veilig gebruikt. 

Je mag gebruikmaken van één van onze originele FinFun Mermaid Tails, maar je mag ook je eigen staart meebrengen. Voor deze cursus moet je minstens 6,5 jaar oud zijn en je moet je A- en B-diploma hebben.

Deze cursus wordt verzorgd in het zwembad van Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene. 

Wanneer: vrijdag 23 december 2022 van 16.00 tot 18.00 🧜‍♂️🧜‍♀️

Inschrijven kan 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/12

#cursus #Kortgene #dePaardekreek #finfun #finfuntail #finfunmermaids #vrijdag #december #inschrijven #spelenderwijs
💥💥Vacature alert💥💥

🌊Zwemonderwijzer (m/v)
Uren 25-35 p/w (praktijk uren)
&
🌊Zwemonderwijzer (m/v)
Vervanging tijdens zwangerschapsverlof 2023

💛Ben jij een bewust, gepassioneerd wezen die op zijn zielsmissie zit?

💚Ben je bereid een opleiding te volgen ( met baangarantie) of heb je een afgeronde opleiding CIOS of Sport en Bewegen met aantekening zwemmen, zwemonderwijzer KNBZ, instructeur Zwem ABC NBZ / NPZ-NRZ, ALO, zwemleider B of gelijkwaardig?

❤Heb je de vaardigheden om helder te communiceren en is er een bewuste staat van “zijn”?

💙Heb je een ruime mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal?

Wacht dan niet langer met solliciteren😎 Je kunt je CV en sollicitatiebrief mailen naar hr@bewegingspleinwestduin.nl

Wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Nills op +31 (0)6 21665069

Delen ❤️

#vacature #zwemonderwijzer #bewegingspleinwestduin #zwemonderwijzer #vastebaan #opleiding #baangarantie #gepassioneerd
Zwemschool de Paardekreek 

Deze toppers hebben hun zwemdiploma gehaald bij Zwemschool de Paardekreek 🐟

Massa & Juriaan geslaagd voor A/B. 
Mirre geslaagd voor A. 
Lucas geslaagd voor B.

#zwemschooldePaardekreek #Omnium #kanjers #Kortgene #diploma #ABzwemlessen
💥💥ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK💥💥 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met zwemlessen bij onze tweede zwemlocatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn op dit moment nog voldoende plekjes vrij , wil je zeker zijn van een plekje? Wacht dan niet te lang met inschrijven. 🌊🌊

Combinatiedagen:

Maandag & woensdag
Dinsdag & donderdag

2 x 45 minuten per week 🏊🏊

www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇
westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool
Kindermassages voeren spanningen af en stimuleren het loslaten van spanningen en het heeft een positieve uitwerking op de emotie van jouw kind.

Kindermassages zijn voor verschillende situaties een mooie aanvulling voor het welzijn van jouw kind. Je vindt bij ons diverse soorten kindermassages, zoals tafelmassage, zitmassage, klopmassage over de kleding heen, voetmassage, Holistic pulsing en aromatherapie.

Bij een kindermassage worden zachte massagetechnieken gebruikt waarbij we de bloed- en energiecirculatie stimuleren. Hierdoor wordt het lichaam in balans gemaakt. 

Een kindermassage versterkt de pezen, botten en spieren, maakt gewrichten los en het stimuleert de inwendige organen: afvalstoffen worden losgemaakt en opgeruimd. Ook verwarmen we de spieren en verdiepen we de ademhaling.

Wil je samen met je kind(je) genieten van deze massage? Deze kindermassage is ook als duo massage te boeken. Neem voor de mogelijkheden dan even contact op met +31(0)6 119 128 07 ❣️

#kindermassage #versterktdepezen #versterktdebotten #versterktdespieren #afvalstoffenlosgemaakt #spierenverwarmen #ademhalingverdiepen #welzijn
Ben jij een echte zeemeermin of -man?

Zwemmen met zo’n prachtige staart is superleuk! Wil je weten hoe het is om als een zeemeermin of zeemeerman door het water te gaan? In deze cursus leer je zwemmen met een vin en hoe je deze veilig gebruikt. 

Je mag gebruikmaken van één van onze originele FinFun Mermaid Tails, maar je mag ook je eigen staart meebrengen. Voor deze cursus moet je minstens 6,5 jaar oud zijn en je moet je A- en B-diploma hebben.

Deze cursus wordt verzorgd in het zwembad van Camping en Villapark de Paardekreek in Kortgene. 

Wanneer: vrijdag 23 december 2022 van 16.00 tot 18.00 🧜‍♂️🧜‍♀️

Inschrijven kan 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/12

#cursus #Kortgene #dePaardekreek #finfun #finfuntail #finfunmermaids #vrijdag #december #inschrijven #spelenderwijs
Verander je vaste patroon waar je nu in zit. Zorg dat je lijf en hoofd niet vast komen te zitten. De tijd die het dan kost om te herstellen duurt veel langer dan wanneer je nú actie onderneemt. Kom zwemmen in het koude water van de zee in Vlissingen! 

Dit ga je leren:

❣️Leef zonder je te identificeren met je gedachtestroom, maar door te verbinden met je volwassenkracht. Hierdoor krijg je een gezond en sterk lichaam.

❣️Je leert contact te maken met het autonome zenuwstelsel en het beïnvloeden van je immuunsysteem. Je leert de signalen die je lichaam geeft beter te herkennen, te duiden en ernaar te handelen.

❣️Je leert omgaan met de kracht van de natuur. Niet ertegen verzetten maar met respect en bewust mee laveren in de woeste branding en verschillende stromingen.

❣️Je leert beter, dieper en frequenter te ontspannen met ademhalings- en meditatietechnieken.

❣️Je leert een gezond voedingspatroon te integreren in je leefstijl.

De cursus koud water zwemmen training kun je niet volgen bij:

👉zwangerschap
👉epilepsie
👉secundaire vorm van Raynaud
👉een zwak hart
👉nier- of schildklierklachten

#koudwaterzwemmen #vastepatroondoorbreken #gezondvoedingspatroon #cursus
ZWEMSCHOOL DE PAARDEKREEK 

September 2023 beginnen er weer startende groepjes met zwemlessen bij onze tweede zwemlocatie "Zwemschool de Paardekreek".

Er zijn nog voldoende plekjes vrij , je kunt al inschrijven. 🌊🌊

Combinatiedagen:

Maandag en woensdag
Dinsdag en donderdag
2 x 45 minuten per week 

www.zwemschooldepaardekreek.nl

Inschrijven? 👇

westduin.easyswimportal.com/dmz/signup/1

#ABzwemlessen #dePaardekreek #Kortgene #september2023 #zwemschool

Wij zoeken per direct

Zwemonderwijzer (m/v)

Uren 25-35 p/w (praktijk uren)

Zwemonderwijzer (m/v)

Vervanging tijdens zwangerschapsverlof 2023