Geniet van onbeperkt zelfstandig sporten in de fitnesszaal van 08.00 tot 23.00 uur. Hier vind je een een ruim aanbod aan apparaten om aan je conditie, kracht of revalidatie te werken. Daarnaast  kun je ook nog onbeperkt baantjes zwemmen. En dat voor slechts € 29,50 per maand.

Basis fitness en zwem 4

After birth recovery

Moeder worden is een grote verandering. Zowel in je leven als voor je lijf. Wil je weer in shape komen, slanker en strakker worden? En wil je meer energie hebben? De unieke After Birth Recovery Training (ABRT) helpt je hierbij. Onze ervaren trainster helpt jou met het behalen van jouw doelen.

Fitness 4

Personal training

Wil je genieten van een goede conditie en gezond leven? En kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Een personal trainer zorgt er voor dat jij je doelen haalt, je motiveert en aanmoedigt. Daarnaast geeft hij of zij adviezen op het gebied van voeding en levensstijl. 

Peddelsurfen in Zeeland

Onze Zeeuwse kust leent zich uitstekend voor een mooie tocht op en over de golfen op een ‘stand up paddle board’. Suppen is een ontspannen work-out op het water, uitdagend op zee. Alleen, met je hond of in een groep.

Fitness 5

Fitness tijdens de zwemles

Zit jouw kind bij ons op zwemles en wil je zelf ook actief bezig zijn tijdens deze lessen?
Kom dan fitnessen voor slechts € 12,50 per maand.

Fitness tijdens zwemles 2
ss