[Rosemarie de Lange-Roovers]

Even voorstellen: mijn naam is Rosemarie de Lange-Roovers, 39 jaar jong, getrouwd en moeder van een mooie zoon van 3 jaar.

Vanaf mijn vierde jaar doe ik al aan sport zoals judo en turnen. Vanaf mijn tienerjaren heb ik op hoog niveau aan dansen en vechtsport gedaan. Sinds 2 jaar doe ik fanatiek aan CrossFit en op 39-jarige leeftijd doe ik nog mee aan CrossFit wedstrijden. Ik kom uit een topsportfamilie dus sport en een gezonde levensstijl is altijd al een leidraad geweest in mijn leven. Mijn ouders zijn mijn voorbeeld en op 70-jarige leeftijd nog erg fit.

Sinds 1996 ben ik actief in de fitnessbranche en in 2000 heb ik mijn CIOS diploma behaald. Met als specialisatie: fitnessmanagement, aerobics, sportmassage, jeugdjudobegeleiding en sportbegeleiding lichamelijk en verstandelijk gehandicapten. Ik heb in 20 jaar ervaring opgedaan op het gebied van fitness en groepslessen op verschillende fitnesscentra in Zeeland en Brabant. Ik heb diverse groepslessen gegeven zoals o.a.; BBB, High/Low aerobics, Steps, Spinning, BodyCombat en Streetdance . Je kunt wel zeggen dat ik al een lange tijd meedraai in dit vak. In 2007 heb ik mijn opleiding HBO Communicatie afgerond. Daarna ben ik ook nog werkzaam geweest als sales en receptiemedewerkster in de fitnessbranche.

In 2013 ben ik ernstig ziek geworden na mijn bevalling. Zware medicatie moeten slikken en 24 kilo aangekomen. Na mijn ziekenhuisopname van drie maanden ben ik weer rustig gaan sporten. Ik kon nog geen 10 meter sprinten, terwijl ik altijd erg fit was voor mijn zwangerschap. Ik ging steeds meer sporten, medicatie afbouwen en op mijn voeding letten. Drie jaar later 24 kilo afgevallen, voel ik me superfit en ben ik van al mijn medicatie af. Ik kan wel zeggen dat ik weet hoe het is om uit een diep dal te klimmen en sterker en fitter terug te komen. Ik wil dan ook graag aan de slag gaan om andere moeders te begeleiden om hun doelen te bereiken met mijn opgedane kennis en ervaring.