Ik ben Marjolein Kesteloo, ik woon samen met mijn vriend in middelburg.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan het CIOS met als profiel zwemmen (en buitensport) Na het CIOS heb ik Toerisme gestudeerd, en via mijn stage blijven werken als Front office medewerker bij Skidome. Hier ben ik 5 jaar werkzaam geweest. Daarnaast werk ik nog bij het familie bedrijf in de groente, fruit en plantjes.

 

Reizen vind ik erg leuk, ik hoop veel van de wereld te mogen zien. Ik heb altijd gevoetbald, dat heb ik 10 jaar gedaan, maar daar ging te veel tijd inzitten, en daarom heb ik dat moeten afsluiten. Ik wilde niet stil zitten, en daarom ben ik op dansen gegaan, wat ik nu met veel plezier doe.

 

Ik had alleen stage ervaring in het zwembad, en er is me altijd bij gebleven dat ik hier enorm veel plezier in had. De keus was snel gemaakt toen ik hier bij bewegingsplein aan de slag kon gaan als zwemonderwijzer. Het is even omschakelen om van de sneeuw naar het zwembad te gaan.

Ik ga de cursus volgen voor het zwem abc, om op te frissen, en nog dieper in te gaan op de zwemslagen. Hier hoop ik in juni 2020 mee klaar te zijn.