[Chantal Pluijmers-Boone]
Chantal Pluijmers-Boone

Ik ben moeder van 3 kinderen en getrouwd. Ik woon in Heinkenszand.

In 2017 heb ik mijn gevoel gevolgd en mijn baan opgezegd. Ik was 20 jaar praktijkassistente in een huisartsenpraktijk. Met veel passie heb ik mijn werk altijd uitgevoerd. Voordat ik  in de medische wereld in ging, heb ik op kinderdagverblijven gewerkt gezien ik ook een Pedagogische opleiding heb gevolgd.  Ik ben een sociaal, optimistische vrouw die graag wat voor mensen kan betekenen.

Ik heb afgelopen jaar  de opleiding massagetherapeut afgerond en daarnaast aantekeningen behaald voor hotstone-massage, docent kindermassage, meridianenleer, modules voetreflexologie, aromatouch en cupping.

Gezien ik graag kennis vergaar en mij persoonlijk wil blijven ontwikkelen ben ik bezig met een opleiding specialist zwangerschapsmassage en hoop ik deze  eind december 2018 afteronden.

Met veel passie werk ik in het werkveld ontspanning/massage.

Verder ben ik erg enthousiast in de beleving wat je voor andere mensen kan betekenen middels een afgestemde massage!  Ik hoop in de toekomst nog veel mensen te laten ervaren dat een moment van ontspanning voor uzelf van  zeer essentiële waarde is voor uw mentale en fysieke welbevinden.

Vandaar is mijn motto: little moments make life big.  Welkom!  Ik begroet U  graag in Bewegingsplein Westduin voor een massage!

Aanmelden Zeemeermin Kinderfeestje