[Issam Al Kholani]

Ik ben Issam Al Kholani en ik ben geboren in Sanaa, de hoofdstad van Yemen. In mijn geboorteland was ik lange tijd sportleraar en had daar mijn eigen sportschool.

In 1994 ben ik naar Nederland gekomen. Daarna ben ik vrij snel in het zwembad sportfondsenbad te Vlissingen terecht gekomen en vanaf dat moment ging er een wereld voor mij open. Ik heb daar leren zwemmen voordat ik de opleiding zwemonderwijzer begon. Nadat ik mijn diploma behaalde heb ik 10 jaar lang met veel plezier en passie gewerkt als zwemonderwijzer. Van 2012 tot einde 2017 ben ik in de handel gegaan en werkte voor het Midden-Oosten.

Sinds 2017 ben ik weer teruggegaan naar de waterwereld (kan het niet laten, miste het lesgeven aan kinderen) en werk ik met veel plezier bij bewegingsplein Westduin. Er hangt een fijne sfeer o.a. omdat ik leuke collega’s heb. We hebben een klein maar krachtige team!
Ik geef hier zwemles aan kinderen en ouderen. Kleine groepjes lesgeven spreekt me enorm aan. Naast regulier onderwijs geef ik zwemlessen aan MLK en speciaal onderwijs kinderen.

In het Midden-Oosten zag ik veel ellende, er kwamen veel mensen hiernaartoe. Vooral uit Syrië. Ik wilde zo graag wat betekenen voor deze doelgroep. Daarom hebben we hebben we een speciaal programma voor ‘vluchteling kinderen’ ontwikkeld, waaronder veel Syrische en andere Arabische kinderen. Stuk zwemveiligheid bieden aan deze kinderen ligt mij als gegoten omdat Arabisch mijn moedertaal is.

Daarnaast ben ik gediplomeerd om aqua-aerobic, aqua-jogging, fifty-fit en Meer Bewegen Voor Ouderen te geven.

Aanmelden Zeemeermin Kinderfeestje