Access Bars zijn 32 drukpunten die energiebanen vormen door en om het hoofd. Hierin liggen al je ideeën, gedachten, overtuigingen en emoties opgeslagen. Ieder drukpunt staat voor een specifieke context in je leven. Zo heb je drukpunten die staan voor het lichaam, geld, controle, communicatie, vreugde, verdriet, dankbaarheid, daadkracht, heling, veroudering, creativiteit etc.

 

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen op de behandeltafel terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt.

Je hoeft er verder niet over na te denken of er iets voor te doen. Gewoon lekker liggen, ontspannen en bereid zijn om te ontvangen. Je kunt het zien als het opschonen van een computer. Ons hoofd is ook een soort computer waar we allerlei gedachten, aannames, conclusies en bedenkingen uitvoeren en verzamelen van onze dagelijkse gebeurtenissen en ervaringen. 

Veel van deze gedachten en conclusies kunnen belemmerend zijn en kunnen een drukte, chaos en/of stress veroorzaken in ons hoofd. Het gaat hierbij dus niet om je herinneringen of je verstand, maar om de overbodige rommel. Deze overbodige “rommel” om het zo maar te noemen, kun je weg laten ebben door een Bars behandeling. Door de zogenoemde bars te laten “lopen” of “stromen”, kun je weer meer ruimte en rust krijgen in je hoofd. Alleen jij kan los laten waar jij bereid bent om los te laten. 

 

Reacties na een Access Bars behandeling 

 • ik ben minder druk in mijn hoofd 
 • ik ben eindelijk van mijn hoofdpijn af
 •  ik ervaar meer rust
 • ik durf gewoon nee te zeggen (zonder me schuldig te voelen)
 • ik laat me niet meer zo meeslepen door mijn emoties
 • ik kan beter relativeren 
 • ik voel meer zelfvertrouwen 

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat cellen ovaal worden als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties. Wat kan zorgen voor ongemak of ziekte. 

Door het nalopen van de Bars kunnen cellen weer hun oorspronkelijke natuurlijke bolvorming aannemen.

Tevens is wetenschappelijk aangetoond dat een Access Bars Sessie invloed heeft op het elektrisch functioneren van de hersenen. Tijdens een Bars sessie bewegen de hersengolven naar Theta, de staat van diepe ontspanning vlak voor de slaapfase (Delta).  Hierdoor krijg je toegang tot en kun je verandering aanbrengen in vastgezette gedragspatronen, overtuigingen, emoties en meningen die je huidige leven bepalen.

Access Bars bij kinderen!

Een stralend en blij kind, hoe fijn is dat?
Blij, vrolijk, genietend van het leven, zowel op school, met vriendjes en vriendinnetjes, als binnen het gezin, etc. Helaas voelt niet ieder kind zich zo rustig en ontspannen. Access Bars voor kinderen laat je kind overbodige gedachten en spanningen loslaten, zodat je kind rust ervaart in zijn/haar hoofd en lijf.
Herken jij één of meerdere van onderstaande punten?

 • Heeft je kind het even zwaar om wat voor reden dan ook?
 • Gun je je kind meer rust in het hoofd?Is je kind onrustig of rusteloos?
 • Is je kind wat overprikkelt?
 • Is je kind snel gefrustreerd?
 • Sluit jouw kind zich snel emotioneel af?
 • Gun je je kind meer plezier in het leven?
 • Ervaar je bij je kind slaapproblemen die te maken kunnen hebben met overprikkeling?
 • Merk je dat de schooldagen best intensief zijn en je kind wel wat ontlading kan gebruiken?

Dan kan een Access Bars sessie je kind enorm veel goed doen!
Access bars is een prachtige manier om rust en ontspanning in iemands systeem te krijgen.
Juist bij kinderen werkt Access Bars geweldig! 

Klassieke ontspanningsmassage 2

Verras iemand met een leuk massage of Access Bars cadeaubon!

Geef een bijzonder, ontspannend en gezond cadeau aan iemand die je lief heb.

Het leven raast aan je voorbij en je neemt vaak te weinig tijd voor jezelf om bij te tanken. Veel mensen zullen dit bevestigen. Wie gun jij om eens lekker te ontspannen? Met een massagebon van Bewegingsplein is dat zo geregeld. 

Ideaal voor verjaardagen, feestdagen of gewoon als bedankje.